Welkom

Welkom bij Habion

 • Oog voor de Buurt

  Oog voor de Buurt

  Deze prachtige publicatie van Atelier Rijksbouwmeester gaat over kansen in zorgvastgoed. Met de transformatie van Habions Buiten Zorg vanaf p. 33!

 • Goede buur

  Goede buur

  “Dat er in ‘t Kampje ouderen wonen en tegelijkertijd jongeren welkom zijn, sprak me enorm aan. Net als het tweede jeugd-concept trouwens. Het geeft op een positieve manier vorm aan de gedachte dat ouderen wel degelijk meetellen. Ik woon hier sinds december 2016. Wat ik hoopte, gebeurt ook. Vanaf het begin heb ik een leuk contact. Vooral met mijn buurvrouw, mevrouw Smith. Voor haar wil ik in eerste instantie een goede buur zijn. We drinken geregeld een kopje koffie. Soms bak ik een cake of haal ik boodschappen. Ook wandelen we weleens. Dit levert ook mij wat op, prettig gezelschap bijvoorbeeld. En een plekje om even te onthaasten. Zo krijg ik het gevoel dat er ook voor mij wordt gezorgd.”

 • HeldCare

  HeldCare

  Samen met nog 7 andere organisaties is Habion uitverkoren deel te nemen aan HeldCare. HeldCare gaat ons de komende tijd ondersteunen met een intensief ontwikkeltraject. HeldCare is door de Achmea Foundation en Social Enterprise NL ontwikkeld vanuit de wens om sociaal ondernemerschap in de zorg aan te moedigen en te ondersteunen.

Nieuws overzicht

Nieuws overzicht