Hoogste punt Florisberg

U bevindt zich hier: Home | Nieuws | 2017 | Juli | Hoogste punt Florisberg

Hoogste punt Florisberg

Op dinsdag 11 juli was de viering van het hoogste punt van woongebouw Amaris Florisberg in Muiderberg. Voor deze gelegenheid werden alle bouwers van aannemer Hegeman uit Nijverdal getrakteerd op iets lekkers van de speciaal ingehuurde foodtruck.

Foodtruck bij Florisberg

De bouw van het appartementengebouw Amaris Florisberg loopt daarmee mooi op schema. De oplevering staat gepland voor tweede helft februari 2018. Met de realisatie van een gloednieuw en modern pand bieden Amaris en Habion (toekomstige) bewoners optimaal woongenot en als het nodig is passende zorg.

In het gebouw dat drie woonlagen telt, komen in totaal 57 woningen voor ouderen. In iedere woning kunnen ouderen wonen en in dien gewenst ook verzorgd of verpleegd worden. Zorgorganisatie Amaris huurt 27 appartementen voor ouderen met zwaardere zorg.
Er zijn 30 appartementen beschikbaar voor zelfstandig wonende ouderen. Het gaat om 16 tweekamerwoningen (sociale sector, in eerste instantie gehuurd door Amaris) en 14 driekamerwoningen (vrije sector). De zelfstandige appartementen variëren qua grootte van 58m2 tot 77m2. Daarnaast telt het gebouw enkele huiskamers voor ontmoeting en twee ruimten voor commerciële activiteiten.

Inschrijven
Hoewel de oplevering nog even op zich laat wachten, kunnen belangstellenden voor een zelfstandige woning zich melden bij verhuurmakelaar Van der Linden:
088-533 00 00 of mailen naar verhuur@vanderlinden.nl