Bewonersparticipatie

De stem van de huurder

U bent als bewoner erg belangrijk voor ons en wij hechten dan ook veel waarde aan uw stem. Schroom dan ook niet om met ons in contact te treden wanneer u opmerkingen of vragen heeft. Samen kunnen wij zorgen voor een optimale leefomgeving en wij horen uw meningen en ideeën graag.

Individuele huurders

Als individuele huurder kunt u altijd terecht met uw vragen, klachten en/of opmerkingen. Samen met u kijken wij naar een passende oplossing voor uw probleem of klacht en geven wij de informatie die u nodig heeft.

Complexcommissies

Woont u met meerdere bewoners in een woongebouw dan is de kans groot dat hier een Complexcommissie actief is. Habion overlegt met deze vertegenwoordigers wanneer het gaat om de belangen van de bewoners. Ook hier geldt dat we altijd samen kijken naar wat er speelt binnen het woongebouw en wat wij kunnen doen om de leefomgeving zo prettig mogelijk te maken.

Huurdersplatform 110-Morgen

Het Huurdersplatform is een vertegenwoordiging van de huurders die zich verenigd hebben om de belangen van alle huurders van Habion in de wijk 110-Morgen te bedienen. Zij voert op managementniveau overleg met Habion over algemene huurderszaken. In een samenwerkingsovereenkomst is vastgelegd over welke onderwerpen het Huurdersplatform instemmingsrecht, adviesrecht of informatierecht heeft.

Heeft u vragen over ons beleid of wilt u graag zaken inbrengen dan kunt u contact opnemen met het Huurdersplatform via: info@huurdersplatform110morgen.nl.

Lid worden bij het Huurdersplatform

Loopt u maar al te vaak over van de goede ideeën en laat u graag uw stem horen? Vindt u het prettig om het belang van een grote groep bewoners te behartigen? Wordt dan kosteloos lid van het Huurdersplatform. Het huurdersplatform is altijd op zoek naar inspirerende mensen die willen meehelpen.

Samen komen we verder! Om lid te worden kunt u een mail sturen naar: info@huurdersplatform110morgen.nl of langskomen bij het kantoor aan het Minervaplein 96.

Meer informatie vindt u op de website van het huurdersplatform

Buurtactiviteiten

Lijkt het u ook leuk om eens met de mensen uit uw wijk, straat, plein of appartementencomplex een activiteit te organiseren? Heeft u zin om de banden met de bewoners in uw omgeving wat meer aan te halen? Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden, wellicht kunnen wij u helpen of ondersteunen.

wil ik vragen om een link naar onze website op de pagina https://www.habion.nl/woonservice/ te vermelden.