Koopaanbod

Habion is een woningcorporatie met als kerntaak het bouwen en verhuren van betaalbare woningen. Om in de toekomst te kunnen blijven voldoen aan deze kerntaak kan het zo zijn dat wij locaties verkopen. De verkoop van woningen levert inkomsten op waarmee nieuwe investeringen gedaan kunnen worden. Daarnaast willen wij ons meer gaan focussen op ons vestigingskader. Hieronder staat een overzicht van de locaties die wij te koop aanbieden.

Actueel koopaanbod (4)

Te koop: woonzorgcomplex Almere met 20 aanleunwoningen

Habion is voornemens haar woonzorglocatie in Opperdoes ('de Propositie'), gelegen aan de Burgemeester Pierhagenlaan 2 en 't Landje 18 t/m 56, te Opperdoes te verkopen.
Opperdoes, Burgemeester Pierhagenlaan
8.446m2
Lees meer
Inschrijving gesloten

Te koop: Pelkwijk in Winterswijk (Inschrijving gesloten)

Namens Habion is ABC Capital gestart met de verkoop van woonzorgcomplex De Pelkwijk. De Pelkwijk bestaat uit 97 (intramurale) appartementen, 36 aanleunwoningen en diverse bewonersvoorzieningen.
Laan van Hilbelink 95, Winterswijk
17180m2
25-11-2020
Lees meer
Inschrijving gesloten

Te koop: Het Weerdje in Doetinchem (Inschrijving gesloten)

Het Weerdje betreft een voormalige woonzorglocatie bestaande uit 112 onzelfstandige woningen, 38 aanleunwoningen en 4 seniorenwoningen. Het Weerdje is gelegen aan de rand van het centrum. Op minder dan 1000 meter van de entree is het centrum van Doetinchem gelegen. Tevens is het treinstation van Doetinchem, met treinverbindingen naar onder andere Arnhem en Winterswijk binnen 20 minuten lopen bereikbaar.
Weerdjeshof & Weerdjeslaan te Doetinchem
10.126m2
26-11-2020
Lees meer
Inschrijving gesloten

Te koop: twee woonzorgcomplexen in Hellendoorn en Nijverdal (Inschrijving gesloten)

Habion biedt twee woonzorgcomplexen te koop aan. De complexen liggen in het oosten van Nederland en omvatten in totaal 167 zorgeenheden en verschillende ruimten voor dagbesteding, algemene activiteiten en ondersteunende functies. Beide complexen zijn volledig verhuurd middels een masterlease contract. 
Hellendoorn & Nijverdal
167 eenhedenm2
september 2020
Lees meer
Verkocht

Verkocht: Wolfshoek (Verkocht)

Verzorgd woongebouw met 25 zelfstandige huurappartementen op de Louise de Colignylaan te Goes.
Goes, Louise de Colignylaan
2040m2
4 juli 2020
Lees meer

Meer weten over de verkoop van complexen? Neem contact op met:

José Hoogveld, transactiemanager

j.hoogveld@habion.nl
06 21 14 26 80