23 juni 2023

4 complexen in Oldenzaal

WIJ Aan– en Verkoopmanagement BV begeleidt de verkoop van 4 complexen in Oldenzaal: De Potskamp, Scholtendijk en de Grevinkhof I & II. Complex De Potskamp (42 eenheden) en Grevinkhof I (34 eenheden) bestaan uit sociaal verhuurde appartementen. Complex Scholtendijk (10 eenheden) en Grevinkhof II (8 eenheden) bestaan uit grondgebonden woningen en worden veelal boven de liberalisatiegrens verhuurd. De complexen zijn zowel individueel als samen beschikbaar.

De Grevinkhof 1 t/m 41, Potskampstraat 30 t/m 112 & Scholtendijk 79 t/m 97 bevinden zich in de buurt Haerbroek-Scholtenhoek in de plaats Oldenzaal, een stad en tevens een gemeente in Twente in de provincie Overijssel. Het centrum van Oldenzaal met onder andere diverse winkels, supermarkten en openbare voorzieningen is op loopafstand gelegen.

Reden van verkoop

De missie van Habion is “Alle kwetsbare ouderen een veilig en comfortabel thuis!” Habion biedt betaalbare en comfortabele woonruimte in een veilige en prettige omgeving. Habion gaat zich hierbij concentreren op de gebieden die zijn benoemd in haar vestigingskader. De complexen in Oldenzaal vallen buiten dit vestigingskader.

Kenmerken

Adres(sen)

Adres

Type woningen

Aantal

Totaal
0

Kadastraal

Primaire huurgegevens

Verkoopproces

Verkoopprocedure

Op de voorgenomen verkoop is een verkoopprocedure van toepassing, zoals opgesteld door notariskantoor Pillar Notarissen. Deze is op te vragen bij WIJ Aan- en Verkoopmanagement.

Dataroom

De volledige verkoopdocumentatie is opgenomen in een digitale dataroom. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verstrekt door WIJ Aan- en Verkoopmanagement. Voor verdere informatie verzoeken wij u contact op te nemen met WIJ Aan- en Verkoopmanagement.

Biedingen

Geïnteresseerden worden uitgenodigd een bieding uit te brengen voor donderdag 7 september 2023 – 12.00 uur (CET).

Locatie

Meer weten over verkoop van complexen?
Neem contact op met:

Martin Peeringa, Vastgoedadviseur

info@wijverkoop.nl
06 12 43 28 85