31 maart 2023

Bewoners Fliednerhof en Rubenshof dolblij met bezoek energiecoaches

Steeds meer mensen hebben moeite om de eindjes aan elkaar te knopen vanwege de stijgende energieprijzen. Gelukkig biedt de gemeente Utrecht haar inwoners de helpende hand met een reeks energiebesparende maatregelen en handige tips. Hierdoor kunnen bewoners zonder al te veel gedoe en investeringen hun energieverbruik verminderen.

Op donderdag 30 en vrijdag 31 maart bezochten de energiecoaches van Energiebox onze bewoners aan de Rubenshof en Fliednerhof om hen te voorzien van nuttige tips en adviezen. Ze hebben ook tochtstrips, spaarlampen, radiatorfolie en energiebesparende stekkers aangebracht om de bewoners direct te helpen bij het besparen van energie. En was er een probleem dat niet ter plekke kon worden opgelost, dan kon er altijd een afspraak worden gemaakt met een klusteam.

De bewoners waren erg blij met deze gratis tips en maatregelen. Ze hebben de actie van de gemeente Utrecht gewaardeerd en vonden het een mooie manier om te besparen op hun energierekening en het milieu te helpen. De energiecoaches waren ook zeer te spreken over het enthousiasme en de gastvrijheid van de bewoners.

Wie zelf wil besparen op de energierekening, kan hier een energiebox of energievergoeding aanvragen via www.utrecht.nl/energievergoeding.