05 september 2022

Eindeloze energie en inspiratie – BuitenZorg

Gea Klercq en Chantel Veer maken, samen met hun teams, het onmogelijke waar. Met onophoudelijke energie en plezier bedenken ze elke keer nieuwe initiatieven voor de huurders van BuitenZorg.

Kunst, cultuur en natuur

De nazomer in Langedijk staat in het teken van kunst, cultuur en natuur. Met hulp van het Rijksmuseum is een kopie van de Nachtwacht op ware grootte naar het dorp en de locatie gehaald. Gesprekken over kunst, andere tijden en de toekomst wikkelen zich rondom het indrukwekkende kunstwerk. Biologische hapjes, gemaakt met lokale ingrediënten, maken het helemaal tot een feest.

Gea en Chantel weten dit soort samenwerkingen moeiteloos op te zetten. Een caravan scoren, een camping vinden waar ze tijdelijk mogen staan, en hop: de ouderen met en zonder zorgvraag kunnen dagjes kamperen! En ook op die camping is het weer feest: een quiz over de Nachtwacht, muziek, lekker eten: het wordt allemaal georganiseerd.

Habion is zo trots op deze initiatieven en dankbaar voor de energie die Gea en Chantel hierin steken. Een onvergetelijke zomer voor ouderen, geregeld door deze twee bijzondere mensen. Gea en Chantel, namens al onze huurders en het hele Habion team: hartelijk dank!

** Chantel Veer is eigenaar van Chantel’s Mengelmoes
** Gea Klercq is locatiemanager Aristozorg