05 november 2018

PEC Zwolle ontvangt Huis Assendorp thuis tegen PSV

Voor wie het nog niet wist, in Huis Assendorp in Zwolle wonen enkele buitenlandse speelsters van het eerste damesteam van PEC Zwolle, dat uitkomt in de hoogste divisie van het damesvoetbal. Er is de afgelopen tijd een band ontstaan tussen de speelsters en de andere bewoners van Huis Assendorp.

Vandaar ook dat zij opnieuw waren uitgenodigd, nu voor het bijwonen van de wedstrijd van vrijdag 2 november. Volgens bewoner Lourens Hoenders was het reuzegezellig: ‘Goede ontvangst bij PEC ook! Met ook eten en drinken! Wel verlies! 1-3 ,maar dat mocht de pret niet drukken!’

Volop leven in Huis Assendorp
Ook als je ouder wordt, wil je midden in het leven staan. Volop genieten, praten, lachen, bezig zijn. Dat is waar Huis Assendorp voor staat. Een plaats waar oudere én jonge bewoners, buurtbewoners en bezoekers elkaar ontmoeten. Waar altijd bedrijvigheid is, met zorg dichtbij voor mensen die dat nodig hebben. Waar we wat voor elkaar over hebben. Waar ondernemers alle ruimte krijgen. Net als in onze Zwolse wijk Assendorp. Huis Assendorp is opgezet en ingericht in samenspraak met bewoners. Een open, levendige woongemeenschap waar alles draait om vrijheid, eigenwaarde, en zelfstandigheid en wederkerigheid. Waar je zelf bepaalt wat je nodig hebt om je te kunnen uiten, plezier te hebben, geïnspireerd te raken. Want wie wil er nu niet volop leven?
Kijk op www.huisassendorp.nl voor meer informatie. Of nog beter: kom eens langs!