11 oktober 2018

Staande ovatie bij première van Geen man overboord van Hangplek voor ouderen in Leidsche Rijn

Open doekjes, staande ovaties, veel spelplezier en bij tijd en wijle behoorlijke lachsalvo’s door de goed gevulde zaal. De première van Geen man overboord van de toneelgroep Hangplek voor ouderen in de Cultuurcampus van Leidsche Rijn (Vleuterweide, Vleuten) was een groot succes.

Hangplek voor Ouderen is een toneelvereniging voor en door ouderen in onder andere Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern. Ze wisten direct een goeie bestemming voor het mooie bedrag: een nieuwe website voor de eigen regio. Door het contact dat we met elkaar hadden, groeide de wederzijdse interesse in elkaars drijfveren en activiteiten. Het begin van een mooie samenwerking is geboren.

Toneelvoorstellingen
Na de première van de 10e zijn er nog enkele mogelijkheden om de voorstelling te bezoeken, namelijk op 17, 20 en 21 oktober. Thema van de voorstellingen is dat ouderen het tegenwoordig allemaal zo druk hebben, met oppassen, bridgen, vrijwilligersactiviteiten enzovoort. De participatiemaatschappij raakt ook onze ouderen. Habion is is zich daar zelf ook van bewust en is hier op diverse plekken actief mee bezig.

Kom langs
Informeer naar de mogelijkheden via hangplekvoorouderen@hotmail.com