11 juni 2024

Verbouwing Liv inn Alkmaar van start

Maandag 10 juni is de verbouwing van de Liv Inn Alkmaar gestart. De brasserie, keuken en hal worden verbouwd tot een prachtige leefkeuken, binnentuin, Kulturhus (voor culturele activiteiten) en Well Yess. Met veel groen en plekken om elkaar te ontmoeten. Maar ook voldoende ruimte om met 70 mensen gezellig te eten.

Wat is een Liv inn?
Liv inn is inmiddels een beproefd concept dat in Hilversum staat en uitgerold wordt naar andere locaties. Dit doen we uiteraard niet alleen, maar samen met de aanwezige bewoners, huurdersvereniging, de Zorgcirkel, kapster, pedicure en fysio. En uiteraard vele andere betrokken groepen.

Doorleven in je eigen woning
In een Liv inn kun je kun je zo lang mogelijk doorleven zoals je dat zelf wenst en zorg krijgen als dat nodig is. We zorgen voor een goede balans van mensen met en zonder zorg die naar elkaar omkijken. De bewoners vormen met elkaar een actieve woon- en leefgemeenschap die voor veel reuring in het huis zorgen.

Planning
De verbouwing vindt plaats op de begane grond en wordt in 2 fasen gedaan. Eind 2024 is het gereed en nodigen wij iedereen uit om het eindresultaat te bewonderen.