Onze woningen

Uw zoekopdracht: Regio Friesland

Uw zoekopdracht verfijnen:

 • Franeker
 • Heerenveen
 • Leeuwarden
 • Menaam
 • Haulerwijk
 • Saxenstate

  Zelfstandig wonen met goede zorg in de buurt? Dat kan in appartementencomplex Saxenstate in Franeker. De 30 appartementen van Saxenstate hebben een woonkamer met keuken, een slaapkamer, een extra kamer, een badkamer, een balkon of terras en een berging.

  De Triangel

  16 ruime huurappartementen, verdeeld over twee woonlagen.

  Bellavista

  42 royale huurappartementen voor senioren die toe zijn aan een nieuwe woonstap.
  Comfortabel wonen, zonder zorgen. Het opvallende gebouw aan de levendige Trambaan in het hartje van Heerenveen herbergt 42 royale huurappartementen voor senioren.

  Hofwijck

  Woonzorgcentrum De Hofwijck beschikt over ongeveer 80 seniorenappartementen met een eigen slaapkamer, douche en toilet, woonkamer en keukenblok. Als bewoner kunt u gebruik maken van de diensten en zorg in het wijkzorgcentrum.

  Eezicht

  Appartementencomplex Eezicht in Leeuwarden bestaat uit 55 seniorenappartementen en is gelegen in de Bloemenbuurt. Comfortabele woningen waar u zelfstandig kunt wonen, met zorg en dienstverlening van Palet binnen handbereik.

  Ny Stalelân

  De compacte woningen bieden veel ruimte. Op de begane grond is één slaapkamer gesitueerd en op de eerste verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers, waarvan één toegang biedt tot het dakterras op het zuiden.

  Sinnehiem

  In Haulerwijk staat een complex van 21 seniorenappartementen. De appartementen zijn verdeeld over drie woonlagen en allen voorzien van een balkon op het zuiden. Naast de woonkamer met open keuken beschikt u over twee slaapkamers, toilet, badkamer en provisieruimte.