Onze woningen

De Bongerd

Woonzorgcentrum Hanzeheerd De Bongerd omvat (verzorgingshuis)appartementen en (zorg)woningen. De (verzorgingshuis)appartementen hebben een woon/slaapkamer, douche en toilet, en een keukentje.

De Meergaarden

Woonzorgcentrum De Meergaarden in Eibergen biedt appartementen voor senioren. U kunt de appartementen zelfstandig huren of er komen wonen met zorg op basis van een zorgindicatie. Het gebouw met drie verdiepingen beschikt over 111 appartementen. Elk appartement beschikt over een zit/slaapkamer, keuken en badkamer.

Veilinghof

Aan de Overste J.M. Kolffstraat ligt een appartementengebouw met 68 huurwoningen voor senioren en een dienstencentrum. De appartementen zijn verdeeld over vier woonlagen en liggen rond een prachtige gemeenschappelijke binnentuin.

Randmeer

Verzorgingshuis Randmeer ligt midden in het centrum van Harderwijk en kijkt uit over het water. Een prachtige locatie.

De Oude Plataan en Hazelaar

De Oude Plataan, centrum voor wonen met zorg, ligt in Dieren. Hier kunt u zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, terwijl u de zorg en ondersteuning krijgt die u wenst. De Oude Plataan is een locatie met 51 bewoners en 28 zelfstandige seniorenwoningen die toegang hebben tot het hoofdgebouw.

J.W. Andriessen e.o.

Het J.W. Andriessenhuis heeft een mix aan woon- en zorgvormen. Het huis heeft 30 verpleegunits voor bewoners die lijden aan dementie. Daarnaast zijn er 41 zorgappartementen. Naast het wooncentrum liggen drie fraaie appartementencomplexen met 58 eigentijdse huurwoningen.

De Bleijke e.o.

Een eigentijds woonzorgcentrum en zelfstandige seniorenwoningen. Een complex met 40 zorgappartementen en 18 plaatsen voor bewoners die verpleeghuiszorg nodig hebben.

De Honskamp

Een prettig verzorgingshuis met 19 huurwoningen.

Walterbosch

Het woongebouw heeft een lift en alle 2- en 3-kamer appartementen zijn gelijkvloers en licht opgezet. De woningen variëren in grootte van 32 m2 tot 54 m2. Met een woonkamer, keuken, een of twee slaapkamers, een berging en een balkon of terras.

’t Slot en De Voorburcht

’t Slot biedt huisvesting voor 53 bewoners met lichtere verzorgingshuiszorg, 30 appartementen voor bewoners met verpleeghuisindicatie (groepswonen) en 3 plaatsen voor kortdurende opnames. De Voorburcht bestaat uit 13 woningen.

 

De Boskamp

In het woonzorgcentrum is plaats voor 84 bewoners. Op het terrein van woonzorgcentrum De Boskamp bevinden zich zorgwoningen. In het appartementencomplex Hoge Kamp 38 woningen en in Bekenborgh 47 woningen. Zelfstandig wonen met zorg en ondersteuning dichtbij.

Elim en Molenzicht e.o.

47 verpleeghuisplaatsen met 30 plaatsen voor psychogeriatrische aandoeningen en beperkingen. In Elim wonen ouderen die intensieve verpleging en verzorging nodig hebben.

Mariposa

Het verzorgingshuis Mariposa in ‘t Harde biedt plaats aan 50 cliënten. Het ligt centraal, aan de doorgaande weg door ’t Harde. Door de kleinschaligheid kennen de cliënten elkaar goed en heerst er een gezellige sfeer.

De Vier Dorpen 1, 2 en 3

Het gebouw De Vier Dorpen bestaat uit twee delen; het hoofdgebouw met 51 zelfstandige huurwoningen en de aanleunwoningen.

Weideheem e.o.

Het verzorgingshuis Weideheem biedt plaats aan 36 bewoners die lichte/verzorgingshuiszorg nodig hebben en aan 36 bewoners die zware/psychogeriatrische zorg behoeven.

De Borkel

De appartementengebouwen staan op een unieke locatie aan de Ds. Schakelweg in Gorssel. De 45 woningen zijn ruim en luxe afgewerkt. Prettig, veilig en gezellig wonen staat centraal.

De Oenerhof

De Stichting ‘De Oener Hof’ is 23 augustus 1989 opgericht en heeft o.a. ten doel het bevorderen van een goede huisvesting in Oene voor ouderen, ondermeer door het huren en verhuren van woningen.

De Clockenslach

In een appartement  in De Clockenslach kunt u genieten van het groene en natuurlijke karakter van Nunspeet. Met de fiets of lopend is het een heerlijke omgeving om te recreëren.  Zelfstandig wonen op een mooie plek.

Huize Rehoboth

Comfortabele 2- en 3-kamerappartementen voor 65-plussers. Alle zorg- en welzijnsfaciliteiten zijn op de locatie aanwezig. Iedereen heeft een eigen entree, maar de woningen zijn ook van binnenuit bereikbaar. Met eigen parkeerplaatsen.

Brinkhoven

Woonzorgcentrum Brinkhoven beschikt over (verzorgingshuis)appartementen en (zorg)woningen. De (verzorgingshuis)appartementen hebben eigen voorzieningen, zoals een woon/slaapkamer, een douche, toilet en een keukentje.

De Gelderhorst

De Gelderhorst is het enige centrum voor oudere Doven in Nederland. In de Gelderhorst ontvangen bewoners dienstverlening en verpleging en verzorging. Er zijn 81 appartementen aan oudere Doven voor zelfstandig wonen. Daarnaast zijn er 60 plaatsen in het verzorgingshuis en 13 plaatsen voor verpleeghuiszorg. In Ede is dagrecreatie.

De Wielewaal

De moderne appartementen liggen boven woonzorgcentrum De Wielewaal maar hebben een eigen entree. De appartementen liggen aan de rand van de binnenstad naast de stadssingel.

Steenderen

Meer informatie volgt.

Buiten de Veste

De appartementen Buiten de Veste aan de Nunspeterweg liggen schitterend rondom het Nieuwe Feithenhof. De appartementen zijn in 2001 gebouwd met oog voor comfort en veiligheid. Bewoners kunnen genieten van een behaaglijk binnenklimaat en aan veiligheid is veel aandacht besteed.

De Benring

Voor oudere mensen biedt appartementengebouw De Benring veel comfort, gemak en gezelligheid. Naast de gelijkvloerse woningen zijn er op elke verdieping kleinschalige gemeenschappelijke kleinschalige ruimtes en woonkeukens. Op de begane grond is een grote recreatiezaal waar diverse activiteiten georganiseerd door en voor bewoners en vrijwilligers.

De Hullen

Woonzorgcentrum De Hullen wordt geëxploiteerd door zorgaanbieder Het Baken. De Hullen heeft 38 verzorghuisplaatsen voor mensen die lichte zorg nodig hebben en daarnaast 18 verpleeghuisplaatsen voor psychogeriatrische patiënten.

Schuijtgraaf (De Roef)

Dit complex omvat 21 comfortabele huurappartementen, met uitzicht over het water en een aantrekkelijke ligging aan de rand van de wijk.

Stadsdennen (De Hoge Plataan)

45 huurappartementen voor vitale ouderen boven winkelcentrum Stadsdennen in Harderwijk. Het appartementencomplex heeft een speelse vorm. De ene zijde is lager met zes verdiepingen, aan de andere kant is gekozen voor een karakteristieke woontoren met negen woonlagen.

Flora & Pomona

In elk gebouw komen 20 appartementen: vijf verdiepingen met elk vier appartementen. Er zijn totaal 5 tweekamer- en 35 driekamerappartementen. Het woonoppervlak varieert tussen 80 en 115 m2. De etages verschillen onderling door de verspringende gevels, waardoor een divers beeld ontstaat met unieke appartementen. Alle appartementen zijn gelijkvloers.

Vogelvlucht

25 huurappartementen voor vitale ouderen

De Componist en Koningin Wilhelmina

De Componist is een woongebouw met 58 twee- en driekamerappartementen waar ouderen zorgeloos een dagje ouder kunnen worden.

Het woonzorgcentrum Koningin Wilhelmina biedt plaats aan 84 bewoners.

Hogekamp

De Hogekamp in het kort:
• gelegen in vrije en groen omgeving
• centrum op loopafstand
• voorzien van inpandige berging
• alle woningen voorzien van balkon of buitenruimte
• gemeenschappelijke fietsenberging