Onze woningen

Buiten Zorg

Het nieuwe Buiten Zorg is een kleinschalige woonvorm met in totaal 78 appartementen en heeft een brede mix aan appartementen variërend van twee en drie kamerwoningen in verschillende sociale huurprijzen en uitrustingsniveaus.

Zorgcentrum Aelsmeer

Op het gebied van Wonen, Welzijn en Zorg wordt er in Zorgcentrum Aelsmeer behandeling, verpleging, verzorging, ondersteuning en begeleiding geboden. De uitgangspunten van het zorgcentrum zijn om aan de wensen en behoeften van de individuele cliënt te voldoen.

De Kuijer

De Kuijer is een kleine zorglocatie van Amaris. De Kuijer heeft 32 appartementen op de eerste en tweede verdieping hebben een woonkamer en een aparte slaapruimte.

Hoeverstaete (voorheen De Vleugels)

Van de buitenkant zult u niet verwachten dat het echt met nieuwbouw te vergelijken is. De appartementen zijn voorzien van moderne keukens, enkele met diverse inbouwapparatuur.

Voor Anker

Amaris Voor Anker biedt vanuit een christelijke betrokkenheid zorg en begeleiding. Persoonlijke aandacht staat voorop. U woont in Voor Anker in één van de ruim 100 appartementen aan de zuidkant van Huizen.

Grenswoude

Keurige appartementen nabij veel groen en diverse voorzieningen. De keuken en badkamer zijn vaak volledig gerenoveerd. Met regelmaat zijn er appartementen te huur in dit sfeervolle woongebouw. Deze appartementen zijn met recht comfortabel te noemen.

Oranjehof

Appartementen speciaal voor 65-plussers. Goed gelegen in het centrum van Huizen met een besloten binnenterrein. Er is individuele berging naast het gebouw en Amaris Zorggroep nabij mocht dat nodig zijn. Alle appartementen hebben een eigen balkon of terras.

Jeruzalem Staete

De appartementen van Jeruzalem Staete aan de Van ’t Hofflaan en Robert Kochplantsoen liggen centraal in Watergraafsmeer. Op de begane grond van het gebouw vindt u een wijkcentrum voor ontmoeting en activiteiten voor bewoners en buurtbewoners.

LIFE Houthaven Amsterdam

In 2020 is het woongebouw LIFE opgeleverd. Habion verhuurt 39 sociale huurappartementen aan 60-plussers met of zonder zorgvraag. In het LIFE gebouw zijn ook koopwoningen, horeca, een buurtkamer, studio’s van zorgorganisatie Cordaan en een gezondheidscentrum.

Florisberg

De woningen hebben een hoog afwerkingsniveau met onder andere een modern uitgeruste keuken en vloerverwarming. Zonnepanelen op het dak zorgen mede voor de energievoorziening.

De Veste

Amaris De Veste biedt wonen en zorg met kwaliteit in het historische Naarden. Persoonlijke aandacht staat voorop. Amaris De Veste heeft 40 appartementen en 24 studio’s. In onze woningen leveren wij zorg en ondersteuning aan cliënten met lichamelijke, psychogeriatrische (dementie) en psychiatrische problemen.

Kudelstaart

In het centrum van Kudelstaart liggen 90 appartementen (32 via Habion, de andere via Vastgoed Zorgsector) in verschillende prijsklassen. De appartementen zijn beschikbaar voor ouderen. De woningen van de Nobelhof zijn voor het overgrote deel sociale huurwoningen.