Flora & Pomona

De appartementen Flora en Pomona zijn door de ligging, het ontwerp en de uitvoering bij uitstek geschikt voor vitale senioren (niet bestemd voor jongeren).

De twee woongebouwen, Flora en Pomona, liggen prachtig aan het water en met groen rondom. Het centrale gedeelte van Westeraam met winkels, horeca, een sportzaal en een zorgkruispunt vindt u op loopafstand, deze zijn via een loopbrug bereikbaar. De ligging van de appartementencomplex ten opzichte van elkaar is zo gekozen dat alle woningen optimaal op de zon zijn gericht.

In elk gebouw komen 20 appartementen: vijf verdiepingen met elk vier appartementen. Er zijn totaal 5 tweekamer- en 35 driekamerappartementen. Het woonoppervlak varieert tussen 80 en 115 m2. De etages verschillen onderling door de verspringende gevels, waardoor een divers beeld ontstaat met unieke appartementen. Alle appartementen zijn gelijkvloers en levensloopgeschikt.

Naast het historische centrum werd Elst de laatste jaren een nieuwe wijk rijker: Westeraam. Westeraam ligt gunstig ten opzichte van de uitvalswegen A15 en A325. Ook de aanwezigheid van een NS-station aan de rand van de wijk en verschillende bushaltes maken Westeraam goed bereikbaar. Het NS station is ongeveer 15 minuten lopen en is ook goed per bus bereikbaar, die halte ligt op 5 minuten loopafstand van uw appartement.

 

Op de kaart

Woning huren?

REBO Vastgoedmanagement
T. 088 – 220 16 20
E. zorgvastgoed@rebogroep.nl
https://www.rebovastgoedmanagement.nl

 

 

Reparatie- en storingsmeldingen

Van Ooijen Bouw
T. 0544 – 35 24 20
reparatie@vanooijenbouw.nl