Jeruzalem Staete

De appartementen van Jeruzalem Staete aan de Van ’t Hofflaan en Robert Kochplantsoen liggen centraal in Watergraafsmeer. Op de begane grond van het gebouw vindt u een wijkcentrum voor ontmoeting en activiteiten voor bewoners en buurtbewoners. Voorzieningen als huisartsen, apotheek, fysiotherapie en een pedicure zorgen ervoor dat u alles binnen handbereik heeft. Er is ook een leuke kringloopwinkel in het gebouw.

Het gebouw is van alle moderne comfort en luxe voorzien en is levensloopgeschikt gebouwd in 2015. Bewoners kunnen genieten van een behaaglijk binnenklimaat door de duurzame verwarmingsinstallatie. Ook aan veiligheid is veel aandacht besteed, zoals aan de sloten, de brandmeldinstallatie, automatische verlichting en de noodoproepinstallatie.

Comfortabel wonen

In Jeruzalem Staete vindt u 84 appartementen. Er zijn tien verschillende typen variërend van 64 tot 73 m²  groot. U beschikt over een woonkamer, keuken, slaap- en badkamer en een tweede toilet. In de grotere appartementen heeft u nog een extra slaapkamer om uw hobby uit te oefenen of voor logés. Op uw eigen balkon (niet alle typen) is het zomers heerlijk genieten. Als bewoner kunt u uw fiets of scootmobiel stallen in de speciale centrale berging.

Woonplezier

In deze woningen kunt u genieten van het comfort van een nieuwbouwappartement. Zelfstandig wonen in een modern gebouw. Met de mogelijkheid voor zorg en dienstverlening voor nu of later.

Woning huren?

Van der Linden Vastgoedmanagement
T. 088 – 533 00 00
vastgoed@vanderlinden.nl
www.vanderlinden.nl

Reparatie- en storingsmeldingen

IJbouw
T. 020 – 486 46 57
habion@ijbouw.nl