De Kopertuin

In samenwerking met zorgstichting Silverein heeft Habion het woonzorgcentrum De Koperwiek gerenoveerd. Verder is de locatie uitgebreid met een nieuw appartementencomplex: De Kopertuin. Dit complex omvat 33 huurappartementen in de vrije sector. De appartementen zijn ontworpen volgens de uitgangspunten van het seniorenlabel en bedoeld voor senioren die kiezen voor comfortabel, zelfstandig en verzorgd wonen.

De Kopertuin is een aantrekkelijk vormgegeven complex, in drie woonlagen en met een eigen entree. De appartementen zijn gelegen rond een overdekte gemeenschappelijke buitenruimte, het atrium. Deze ruimte met zitgelegenheid biedt de mogelijkheid voor contact en gezelligheid met medebewoners. Ook op de galerijen zijn zitjes met ruim zicht op het atrium en een doorkijk naar De Koperwiek.

De 33 appartementen bevatten 3 kamers en zijn in 2 types te onderscheiden: de hoekappartementen zijn circa 85 m² groot en de tussenappartementen hebben een oppervlakte van ongeveer 75 m². Elk appartement beschikt over een eigen terras of balkon.

De bewoners kunnen desgewenst gebruik maken van de faciliteiten van het naastgelegen woon-zorgcentrum De Koperwiek: de voorzieningen, de activiteiten en het zorgaanbod. De overdekte doorgangen op elke verdieping maken De Koperwiek prettig bereikbaar.

Lokatie

 

Woning huren?

MVGM Zorgvastgoed
T. 088 – 432 47 80
zorgvastgoed@mvgm.nl
www.mvgm.nl of www.ikwilhuren.nu

Reparatie- en storingsmeldingen

IJbouw
T. 020 – 486 46 57
habion@ijbouw.nl

Zorgaanbieder

Silverein