Onze woningen

Uw zoekopdracht: Regio Overijssel

Staten

Staten heeft 47 comfortabele woon-zorgappartementen in verschillende uitvoeringen. De appartementen in het oude gedeelte zijn wat kleiner en geschikt voor mensen met minder bestedingsruimte. De afmetingen van deze appartementen zijn vanaf ca. 22 m².

Rosengaerde

Het verzorgingshuis ligt in het centrum van Dalfsen. Rosengaerde is bovendien een gezellig behandel- en ontmoetingscentrum voor zelfstandig wonende ouderen uit de buurt. U vindt er een restaurant, een kapper en een winkel.

Huis Assendorp en Achter de Hoven

Huis Assendorp in Zwolle is een woongebouw waar u zich thuis voelt als u wellicht een dagje ouder wordt, maar vooral midden in het leven staat. In totaal bestaat Huis assendorp uit 150 woningen, waar een leuke mix woont van oudere en jongere bewoners.

De Buterhof en De Grevinckhof

In De Buterhof en De Grevinckhof kunt u prettig wonen en plezierig ouder worden. Deze verzorgde woongebouwen staan in een rustige en groene woonomgeving. De gezellige dorpskern van Vriezenveen ligt op loopafstand. Een bushalte bevindt zich vlakbij.

Margaretha I

Praktische 55+ appartementen ideaal gelegen in het centrum van Kampen. Het betreft appartementen gelegen nabij zorginstelling Margaretha. Zo woont u zelfstandig, maar met alle zorgvoorzieningen in de directe omgeving.

Margaretha

Wonen met allure aan de karakteristieke gracht van Kampen. Optimale zorg aangepast aan uw wensen. Kom binnen bij Margaretha  en ervaar het zelf.  Een oase van rust te midden van het bruisende stadsleven.

De Grevinkhof

Bij De Grevinkhof zijn 8 huurwoningen.

Het Flierborgh

Dit verzorgde woongebouw ligt op loopafstand van het gezellige centrum van Vroomshoop. Ook het treinstation en een bushalte zijn vlakbij. En aan de overkant staat activiteitencentrum De Punt, met onder meer een Grand Café, theater, bibliotheek en sportfaciliteiten.

De Amandelboom

De Amandelboom aan de Wederiklaan heeft 70 woningen in de sociale huur. Allemaal eigentijdse tweekamerappartementen. Daarnaast telt woonzorgcentrum De Amandelboom nog eens 74  zorgappartementen.