Onze woningen

De Kopertuin

De Kopertuin is een aantrekkelijk vormgegeven complex, in drie woonlagen en met een eigen entree. De appartementen zijn gelegen rond een overdekte gemeenschappelijke buitenruimte, het atrium. Deze ruimte met zitgelegenheid biedt de mogelijkheid voor contact en gezelligheid met medebewoners.

Dahliastraat

Er zijn zeven appartementen voor 65-plussers. Ze liggen allemaal op de begane grond en hebben een eigen tuin met berging. Er is geen algemene ruimte, dus zijn er ook geen extra servicekosten. Op loopafstand zijn er winkels, medische zorg en het openbaar vervoer.

De Koperwiek

Woon- en zorgcentrum De Koperwiek telt 54 appartementen en ligt middenin het centrum van Bilthoven, op steenworp afstand van winkelcentrum De Kwinkelier. In de mooi aangelegde tuin van De Koperwiek met veel gezellige zitjes en volière is het goed toeven. Aan de voorzijde bevindt zich een sfeervol beschut terras.

Burg. vd Weijerstraat

Deze ouderenwoningen liggen gezellig rondom een binnentuin. Aan de overkant van de weg ligt het woonzorgcentrum Bunninchem. U kunt gebruik maken van de voorzieningen die zorgorganisatie Quarijn hier biedt, zoals de ontmoetingsruimte; de diverse activiteiten en het restaurant.

’t Nieuwe Kampje

Sinds 2014 hebben diverse organisaties samen met betrokken bewoners en de lokale gemeenschap hard gewerkt aan een 2e jeugd voor ’t Kampje.
Het resultaat is een nieuw thuis voor zelfstandig wonende vitale ouderen, mensen met een zorgbehoefte en (relatief) jonge huurders.

Hof van Rhijnwijck

De appartementen van Hof van Rhijnwijck zijn ruim en modern. U kunt hier comfortabel wonen. De entree van uw woning bereikt u via een ruim en licht atrium. Er is een grote ontmoetingsruimte en u heeft de mogelijkheid om daar samen met anderen activiteiten te ondernemen. Daarnaast is er een activiteitenruimte en logeerkamer waar u gebruik van kunt maken.

Weerdenhof

De ruime appartementen van Weerdenhof liggen midden in het dorp aan een pleintje. Aan de voorzijde van de locatie is een gezamenlijke huiskamer en u heeft de mogelijkheid om daar samen met anderen activiteiten te ondernemen. Ook kunt u gebruik maken van een gemeenschappelijke logeerkamer.

Simarowa

De woningen liggen dichtbij het park Hoog Beek en Royen. Via een overdekte corridor kunt u woonzorgcentrum De Amandelhof bereiken. U kunt gebruik maken van het restaurant.

Rubenshof & Fliednerhof

De aanleunwoningen liggen gezellig rondom een binnentuin. U kunt gebruik maken van de voorzieningen die zorgorganisatie Careyn hier biedt, zoals de ontmoetingsruimte; de diverse activiteiten en het restaurant.

Intermezzo

Deze woningen zijn geschakeld met woonzorgcentrum Vredenoord aan de rand van Huis ter Heide. Via een overdekte corridor kunt u dit woonzorgcentrum bereiken. Intermezzo heeft de beschikking van een ontmoetingsruimte en een logeerruimte.

Amalia-oord

Deze locatie in Baarn biedt verschillende huurwoningen.

Sparrenheide

Op dit terrein wordt herontwikkeld. U vind alle informatie over dit project (met werknaam ‘Nassau Odijckhof) hier.

Wulverhorst en Oranjepark

De Wulverhorst biedt diverse mogelijkheden voor zorg met verblijf. Zo kunt u binnen de Wulverhorst wonen in een eigen appartement of kleinschalig groepswonen. Het appartementencomplex Oranjepark bestaat uit 42 vrije sectorwoningen.

Plantage Ondiep

De appartementen zijn modern en liggen pal naast een winkelcentrum. Alle voorzieningen die u nodig heeft, zijn in de buurt aanwezig.

Amsterdamsestraatweg

Op deze locatie is een woongroep voor senioren gehuisvest. Er is een ontmoetingsruimte en een gezamenlijke tuin waar veel gebruik van wordt gemaakt voor gezamenlijke activiteiten. Nieuwe bewoners worden geselecteerd door de woongroep, omdat zij het belangrijk vinden dat zij passen binnen de woongroep.

Abcoudeplein

De appartementen liggen aan een rustig plein in Tuinwijk. Op deze locatie is een woongroep voor senioren gehuisvest. Er is een ontmoetingsruimte en een gezamenlijke tuin waar veel gebruik van wordt gemaakt voor gezamenlijke activiteiten. Nieuwe bewoners worden geselecteerd door de woongroep, omdat zij het belangrijk vinden dat zij passen binnen de woongroep.

Hartogstraat (Hoefijzer)

Deze ruime appartementen liggen op een rustige plek in Tuinwijk, dichtbij een wijkrestaurant. Winkels, en openbaar vervoer zijn dichtbij.

Schoonoord

Tromplaan 35 – 145
3742 AB Baarn

Het woongebouw bestaat uit drie gebouwen, met totaal ca 50 appartementen en 300 m2 aan algemene ruimtes voor ontmoeting/recreatie, restauratief, services, zorg en ondersteuning.

Rubina

In Rubina is het heerlijk wonen. Met en zonder zorgvraag. Op alle etages in het gebouw is een gezamenlijke huiskamer en keuken waar mensen samen kunnen eten, elkaar kunnen ontmoeten, TV kunnen kijken of een spelletje kunnen doen. In Rubina is op de begane grond een ontmoetingsruimte. Hier kunt u als bewoner van een appartement van Nieuw Zuid of van de wijk terecht.