Onze woningen

Rubenshof & Fliednerhof

De aanleunwoningen liggen gezellig rondom een binnentuin. U kunt gebruik maken van de voorzieningen die zorgorganisatie Careyn hier biedt, zoals de ontmoetingsruimte; de diverse activiteiten en het restaurant.

Plantage Ondiep

De appartementen zijn modern en liggen pal naast een winkelcentrum. Alle voorzieningen die u nodig heeft, zijn in de buurt aanwezig.

Amsterdamsestraatweg

Op deze locatie is een woongroep voor senioren gehuisvest. Er is een ontmoetingsruimte en een gezamenlijke tuin waar veel gebruik van wordt gemaakt voor gezamenlijke activiteiten. Nieuwe bewoners worden geselecteerd door de woongroep, omdat zij het belangrijk vinden dat zij passen binnen de woongroep.

Abcoudeplein

De appartementen liggen aan een rustig plein in Tuinwijk. Op deze locatie is een woongroep voor senioren gehuisvest. Er is een ontmoetingsruimte en een gezamenlijke tuin waar veel gebruik van wordt gemaakt voor gezamenlijke activiteiten. Nieuwe bewoners worden geselecteerd door de woongroep, omdat zij het belangrijk vinden dat zij passen binnen de woongroep.

Hartogstraat (Hoefijzer)

Deze ruime appartementen liggen op een rustige plek in Tuinwijk, dichtbij een wijkrestaurant. Winkels, en openbaar vervoer zijn dichtbij.