Post van Woonservice

Post in een ander jasje en ook digitaal beschikbaar!
Woonservice van Habion is volop bezig met het verbeteren van haar (digitale) dienstverlening . Zo kunnen wij onze klanten beter helpen, besparen we kosten én kunnen we rekening houden met het milieu. We bieden u daarom ook graag de mogelijkheid om uw post digitaal te ontvangen. Op deze pagina leest hier meer over.

Toen Woonservice nog Onze Woning heette, werd al samengewerkt met het bedrijf Postex. Voordeel is dat u kunt kiezen hoe u uw post voortaan het liefst ontvangt; op papier of digitaal. De keuze is aan u!

Post op papier Wanneer u post van Woonservice Habion op papier wilt blijven ontvangen, verandert er niets.

Post digitaal U kunt er ook voor kiezen om uw post van Habion voortaan digitaal te ontvangen. Dat werkt heel makkelijk en u hebt uw documenten bij de hand. Op de website https://www.postex.com/nl/ worden voorbeelden getoond.

Wilt u op papier blijven ontvangen of ontvangt u al digitaal, dan hoeft u niets te doen.

Hoe kan ik kiezen voor post op papier of digitaal?
Met elke postverzending wordt u op het voorblad de keuze geboden uw e-mail adres beschikbaar te stellen voor postverzending.

  1. Via het scannen van een QR code.

U kunt (soms zelf al met de camera van uw mobiele telefoon of met een QR code app) de QR code scannen op de begeleidende brief. Een QR code ziet er zo uit: 

Voorbeeld PTX code:

Hoe werkt het ontvangen van digitale post?
Het digitaal ontvangen van post werkt heel eenvoudig. Als u kiest voor digitale post, informeren wij u nader aan de hand van een duidelijke instructie. Mocht u alvast een uitleg willen dan kunt u deze vinden op de website.

Eenvoudig huur betalen via Ideaal
Met Postex kunt u ook veilig en snel uw huur betalen via iDEAL.