Nieuwbouw

Rubina – Hilversum

In Hilversum verrijst de nieuwe woonwijk Nieuw Zuid. Hier worden in totaal 5 woongebouwen gerealiseerd, waarvan Habion het gebouw Rubina turn-key heeft aangekocht. Over Nieuw Zuid Op de locatie van zorgcentrum Amaris Zuiderheide ontwikkelt Dudok Wonen vijf gebouwen met in totaal 200 appartementen en allerlei wijkvoorzieningen zoals een kinderdagverblijf en een gezondheidscentrum. Nieuw Zuid is een […]

Nieuwbouw

Schoonoord – Baarn

De nieuwbouw bestaat uit drie gebouwen met in totaal 53 appartementen en faciliteiten voor ouderen en de buurt. De bouw van deze eigentijdse woonvoorziening voor ouderen is gestart in april 2018. In iedere woning kunnen ouderen wonen en zorg ontvangen, afgestemd op hun zorgvraag.

Nieuwbouw

Life – Amsterdam (Houthavens)

Met ingang van 2019 verhuurt Habion in deze nieuwbouwlocatie 39 sociale huurwoningen en 12 parkeerplaatsen. Het betreft een turn-key aankoop van projectontwikkelaar Vorm en Porten Development. De bouw is eind 2017 gestart en is eind 2019 gereed.

Transformaties

Thuis in Het nieuwe Buiten Zorg

Buiten Zorg is vernieuwd! Het nieuwe Buiten Zorg is een thuis voor mensen die misschien een dagje ouder worden, maar ook midden in het leven staan. Een plek waar u fijn en betaalbaar kunt wonen in uw eigen huurwoning en waar reuring is in het restaurant en ‘Het Ei’. Alle bewoners en de ondernemers brengen samen leven in de brouwerij. Buiten Zorg is een plek waar mensen elkaar ontmoeten, samen leuke dingen doen en naar elkaar omkijken.

Transformaties

De Boomberg – Hilversum

Er gaat wat veranderen in De Boomberg in Hilversum. Ouderenhuisvester Habion en zorgorganisatie HilverZorg slaan de handen ineen om De Boomberg klaar te maken voor de toekomst. Samen met bewoners, de buurt, medewerkers, vrijwilligers en andere betrokkenen transformeren we De Boomberg tot een woongebouw en het kloppende hart van de buurt. Behoeftes van bewoners en […]

Transformaties

Arcadia – Rotterdam

De afgelopen drie jaar is het oorspronkelijke verzorgingshuis omgetoverd tot een prachtig woongebouw waar ouderen zelfstandig, veilig en comfortabel kunnen wonen. Het succes stoelt op een hechte samenwerking tussen de organisaties Habion, Pameijer, Profila Zorg, Dock, Middin, WoonCompas en Bewonersorganisatie 110-Morgen.

Transformaties

Huis Assendorp – Zwolle

Huis Assendorp biedt woonruimte voor ouderen van alle leeftijden. Er wonen ook enkele studenten. Deze mix van verschillende generaties zorgt voor een frisse en gezellige dynamiek. Bewoners ontmoeten elkaar, leren van elkaar en zorgen voor elkaar.

Recent opgeleverd

De Componist – Apeldoorn

De Componist is een nieuw woongebouw waar ouderen zorgeloos een dagje ouder kunnen worden. U woont hier in een comfortabel zelfstandig appartement aan de Sluisoordlaan, midden in het nieuw te bouwen winkelhart Anklaar. De zorg en dienstverlening wordt verzorgd door zorgorganisatie Atlant. Zij kunnen u zorg op maat bieden, aangepast aan uw wensen van nu of in de toekomst.

Recent opgeleverd

Florisberg – Muiderberg

De nieuwbouw van Florisberg in Muiderberg is opgeleverd. De verhuur van de woningen is de afgelopen maanden uiterst voorspoedig verlopen. Alle 56 woningen zijn verhuurd.