Nieuwbouw

Woongebouw Rubina

In de komende jaren verrijst in Hilversum de nieuwe woonwijk Nieuw Zuid. Hier worden 5 woongebouwen gerealiseerd, waarvan Habion het gebouw Rubina turn-key heeft aangekocht. Over Nieuw Zuid Op de locatie van zorgcentrum Amaris Zuiderheide ontwikkelt Dudok Wonen vijf gebouwen met in totaal 200 appartementen en allerlei wijkvoorzieningen zoals een kinderdagverblijf en een gezondheidscentrum. Nieuw […]

Nieuwbouw

Schoonoord – Baarn

De nieuwbouw bestaat uit drie gebouwen met in totaal 53 appartementen en faciliteiten voor ouderen en de buurt. De bouw van deze eigentijdse woonvoorziening voor ouderen is gestart in april 2018. In iedere woning kunnen ouderen wonen en zorg ontvangen, afgestemd op hun zorgvraag.

Nieuwbouw

Life – Amsterdam (Houthavens)

Met ingang van 2019 verhuurt Habion in deze nieuwbouwlocatie 39 sociale huurwoningen en 12 parkeerplaatsen. Het betreft een turn-key aankoop van projectontwikkelaar Vorm en Porten Development. De bouw is eind 2017 gestart en is eind 2019 gereed.

Transformaties

Arcadia – Rotterdam

De afgelopen drie jaar is het oorspronkelijke verzorgingshuis omgetoverd tot een prachtig woongebouw waar ouderen zelfstandig, veilig en comfortabel kunnen wonen. Het succes stoelt op een hechte samenwerking tussen de organisaties Habion, Pameijer, Profila Zorg, Dock, Middin, WoonCompas en Bewonersorganisatie 110-Morgen.

Transformaties

Huis Assendorp – Zwolle

Huis Assendorp biedt woonruimte voor ouderen van alle leeftijden. Er wonen ook enkele studenten. Deze mix van verschillende generaties zorgt voor een frisse en gezellige dynamiek. Bewoners ontmoeten elkaar, leren van elkaar en zorgen voor elkaar.

Recent opgeleverd

De Componist – Apeldoorn

De Componist is een nieuw woongebouw waar ouderen zorgeloos een dagje ouder kunnen worden. U woont hier in een comfortabel zelfstandig appartement aan de Sluisoordlaan, midden in het nieuw te bouwen winkelhart Anklaar. De zorg en dienstverlening wordt verzorgd door zorgorganisatie Atlant. Zij kunnen u zorg op maat bieden, aangepast aan uw wensen van nu of in de toekomst.

Recent opgeleverd

Florisberg – Muiderberg

De nieuwbouw van Florisberg in Muiderberg is opgeleverd. De verhuur van de woningen is de afgelopen maanden uiterst voorspoedig verlopen. Alle 56 woningen zijn verhuurd.