Projecten

Toekomstbestendig wonen in De Vier Dorpen Beekbergen

Wilt u toekomstbestendig wonen in een prachtig gerenoveerd appartement? Midden in het groen én aan de rand van het gezellige dorpscentrum van Beekbergen? In het voormalige verzorgingshuis in het compleet gerenoveerde woongebouw De Vier Dorpen zijn diverse woningen van 46 m2 tot 84 m2 beschikbaar. Mogen wij u binnenkort verwelkomen? 

Over De Vier Dorpen 

De Vier Dorpen is een appartementengebouw dat ligt aan de sfeervolle Loenenseweg in Beekbergen. Het ligt op een prachtige plek midden in het groen en alle winkels en andere voorzieningen heeft u binnen handbereik. Beekbergen heeft een dorpse sfeer en buurtbewoners worden actief betrokken bij activiteiten en festiviteiten in het dorp. Een unieke woonplek waar u de rust ervaart van de natuur én onderdeel kunt zijn van het dorpse leven.  

Afgelopen jaar heeft er een grootschalige renovatie plaatsgevonden. Met deze renovatie zijn de appartementen toekomstbestendig gemaakt. 

Wonen in De Vier Dorpen 

De Vier Dorpen bestaat uit twee delen. Er is een hoofdgebouw met 51 zelfstandige appartementen en daaromheen liggen nog 31 zelfstandige appartementen verdeeld over 2 kleinere gebouwen. In het hoofdgebouw is een ontmoetingsruimte aanwezig. Hier kunt u samenkomen met bewoners, in een comfortabele stoel een boek lezen, gezamenlijk met bewoners of bezoekers een maaltijd bereiden in de leefkeuken of bijvoorbeeld deelnemen aan een gezamenlijke activiteit.  

Scheiden van wonen en zorg, huren in De Vier Dorpen 

Als u in De Vier Dorpen komt wonen huurt u een woning van MVGM. De zorg ontvangt u van Zorggroep Apeldoorn. De Zorggroep beidt verschillende zorgpakketten aan bewoners, deze pakketten kunnen naar wens en behoefte worden samengesteld.  

Elk appartement:

  • Is bereikbaar met een lift; 
  • Is gelijkvloers; 
  • Bestaat uit 2- of 3 kamers; 
  • Heeft een ruime moderne keuken met een kookplaat en afzuigkap; 
  • Heeft een aansluiting voor wasmachine en droger; 
  • Heeft een badkamer; 
  • Heeft een zeer ruim balkon of, wanneer u op de begane grond woont, een terras;  
  • Is uitgerust met elektrische zonnewering. 

De huurprijzen beginnen vanaf netto 638 euro per maand en vallen in zowel de sociale als de vrije sector. Deze prijs is exclusief servicekosten en gas, water en licht. U kunt vanaf 1 augustus een appartement huren voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn is een maand.  

Zorg 

De Vier Dorpen is speciaal voor ouderen met een zorgvraag en dus een Wlz-indicatie hebben. U ontvangt zorg via ‘Volledig Pakket Thuis’ (vpt). Zorggroep Apeldoorn en omstreken (ZGA e.o.) is hier verantwoordelijk voor. Heeft u vragen over zorg op De Vier Dorpen? Dan kunt u contact opnemen van het Zorgservicebureau van ZGA e.o. Zij helpen u graag verder.  

Telefoonnummer Zorgservicebureau: 055 – 549 52 49. 

Meer weten? 

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag meer weten over het wonen op De Vier Dorpen? Neem dan contact op met: MVGM. Dit kan telefonisch op telefoonnummer 088-432 4780, per email zorgvastgoed@mvgm.nl, of per post: Postbus 442, 3800 AK Amersfoort.