Nieuw Akerendam

Buitengewoon wonen in Beverwijk

2023

Een uniek wooncentrum in Beverwijk

Nieuw Akerendam is een wooncomplex waar mensen zelfstandig wonen. Onderdeel van het complex is de ontmoetingsruimte de Tuynsael. Daar is een scala aan mogelijkheden voor ontmoeting, ontspanning en vrijetijdsbesteding. Er wordt door de bewoners van alles georganiseerd. Nieuw Akerendam ligt aan de rand van de historische buitenplaats Akerendam met een prachtig park, in hartje Beverwijk.

Sinds 2023 is Nieuw Akerendam in bezit van Habion.

Uw leven inrichten zoals u dat graag wilt
In elke levensfase is het prettig om uw leven in te kunnen richten zoals u dat graag wilt. U heeft uw eigen familie- en kennissenkring, activiteiten en interesses en ideeën over de manier waarop u wilt wonen en leven. Wonen in Nieuw Akerendam biedt u de vrijheid om uw eigen keuzes te maken. Wij bieden een comfortabel, gelijkvloers appartement met een goed geoutilleerde keuken en badkamer. En alle privacy die u wenst.
 
Maar Nieuw Akerendam biedt meer.
Zoals de dagelijkse aanwezigheid van een van onze servicecoördinatoren, op wie u een beroep kunt doen als u ergens hulp bij nodig heeft.
Daarnaast beschikt Nieuw Akerendam over een groot aantal voorzieningen waar u als bewoner gebruik van kunt maken. Er is onder meer een ontmoetingsruimte, een multifunctionele zaal, een bibliotheek met een leestafel, een wasserette en een kapsalon. De activiteiten door bewoners georganiseerd varieert van gymnastiek, bridgemiddagen en biljarten tot kookcursussen, concerten en busreizen.

In het aangrenzende park, behorend bij de buitenplaats Akerendam, zijn voor fervente tuiniers tuintjes beschikbaar in de moestuin. In de daarbij gelegen Oranjerie kunt u gezellig een kopje koffie drinken. Alle algemene ruimten en alle appartementen zijn rolstoeltoegankelijk.

Nieuw Akerendam in beeld (8)