Projecten

Verde Vista Meerburg

Begin 2022 start naar verwachting de bouw van 120 woningen in de wijk Verde Vista Meerburg in Zoeterwoude. De woningen zijn onderdeel van een project van 400 woningen van ontwikkelaar Stebru en bouwer Plegt Vos. Plegt-Vos start naar verwachting in het eerste kwartaal van 2022 met de bouw. Geplande oplevering is in 2024. De Verhuur start medio 2023.

Het project met 400 woningen wordt gerealiseerd in het zuidelijke deel van het gebiedsontwikkelingsplan en heeft een mix van sociale huur-, vrije sector huur- en koopappartementen. Alle 120 woningen die Habion afneemt zijn tweekamerwoningen met een gebruiksoppervlakte van 61 m2.

Gebiedsontwikkeling Verde Vista Meerburg
Verde Vista Meerburg is een gebiedsontwikkeling van circa 14,5 hectare aan de rand van het Groene hart, dicht tegen de stad Leiden.

Update mei 2022
Goed nieuws: de realisatie van de 120 woningen die voor Habion worden gebouwd in de wijk Verde Vista Meerburg, in Zoeterwoude, is begonnen! Aannemer Plegt Vos heeft in opdracht van Stebru, de ontwikkelaar, de grond bouwrijp gemaakt. Eind mei word gestart met de hei- en funderingswerkzaamheden. We zitten daarmee mooi op schema.

Oplevering medio 2024
Start verhuur medio 2023