Verde Vista – Zoeterwoude

Vrije sector en sociale huur voor ouderen in Zoeterwoude

Oplevering vanaf september 2024

In Verde Vista worden 162 huurappartementen en 60 parkeerplaatsen gebouwd:

 • 119 sociale huurappartementen van Habion (twee kamers, voor 65+ers, Blok B + Blok E)

 • 43 vrije sector huurappartementen van Vastgoed Zorgsector (VGZ), inclusief parkeerplaats (drie kamers, voor 55+ers, Blok A + Blok D)

 • 60 parkeerplaatsen, los te huur.

 • Wonen in Verde Vista

  Onze woningen in Verde Vista zijn speciaal voor ouderen. We willen een levendige gemeenschap creëren, waar iedere bewoner op zijn/haar eigen manier een waardevolle bijdrage levert. Er komen twee gezellige ontmoetingsruimtes die samen met de nieuwe bewoners worden ingericht. We hebben een thuiscoördinator die kan helpen met het uitwerken van ideeën en initiatieven voor de leefgemeenschap.

  In Verde Vista kijk je als goede buur naar elkaar om en help je elkaar een handje. Je hoeft niet meer te verhuizen. Indien nodig kan professionele zorg door WIJdezorg geleverd worden als andere oplossingen niet meer voorhanden zijn. Wonen in Verde Vista: dat is onbezorgd oud worden.

  Pluspunten Verde Vista

  • Samen met je buren zorgen voor een fijne plek om te wonen
  • Nieuwbouwappartementen
  • Altijd zorg op maat in de buurt
  • Binnentuin
  • Twee prachtige gemeenschappelijke ruimtes om elkaar te ontmoeten
  • Vrijheid en privacy
  • Centrale ligging binnen Zoeterwoude (vlakbij Leiden)
  • Ruimte voor scootmobiel
  • Parkeerplaatsen onder het gebouw
  • Videofoon in elke woning
  • Ruime, toegankelijke woningen, maximale drempelhoogte 2 cm
  • Brandveiligheid extra hoog, doormelding naar hulpdiensten
  • Je hoeft niet meer te verhuizen

  Sociale huur

  De sociale huurwoningen worden passend toegewezen via de strikte regels van de Woningwet. Hierbij gelden wettelijke inkomensgrenzen om in aanmerking te kunnen komen. De huurprijs van deze woningen is € 831,66 per maand. Inschrijven kan uitsluitend via ‘Huren in Holland Rijnland’.

  Vrije sector

  De vrije sector appartementen worden toegewezen aan kandidaten die minimaal 4x de maandhuur verdienen. De huurprijs van deze woningen varieert van € 979,- tot € 1.099,- per maand. Inschrijven kan uitsluitend via de Woningzoeker van REBO Vastgoed Management.

  Planning

 • Start bouw: Q1 2022

 • Start verhuur: Eerste helft 2024

 • Oplevering vanaf september 2024

 • Huurvoorwaarden

  Voor Verde Vista zoeken we senioren die deel uit willen maken van een actieve leefgemeenschap en hier een betekenisvolle bijdrage aan willen leveren. De doelgroep voor de sociale huurwoningen van Habion is 65+ en voor de vrije sector woningen van Vastgoed Zorgsector 55+. Bij jouw inschrijving vragen we om een motivatiebrief met uitleg waarom je graag in Verde Vista wil wonen en wat je kan bijdragen aan de leefgemeenschap. Je kunt in Verde Vista komen wonen als je zorg nodig hebt, maar ook zonder zorg kun je hier komen wonen. Met of zonder indicatie (zorg of WMO) ben je van harte welkom.

  Wij kijken goed naar een evenwichtige balans tussen mensen met en zonder zorg, de motivatie om te komen wonen en de mogelijkheid om iets te betekenen voor de leefgemeenschap. Of wat je juist nodig hebt van de leefgemeenschap om hier zelfstandig te wonen. Wellicht kan wat steun en hulp van een goede buur al veel betekenen.

  Inkomenscriteria

  Om in aanmerking te komen gelden natuurlijk ook inkomenscriteria, die verschillend zijn voor de sociale huurwoningen en voor de vrije sector huurwoningen:

  – Voor de sociale huurwoningen geldt bij een eenpersoonshuishouden een maximaal jaarinkomen van € 47.699.  Bij een tweepersoonshuishouden geldt een maximaal jaarinkomen van €52.671. Met een geldige zorgindicatie mag afgeweken worden van deze inkomensvoorwaarden. 
   
  AOW-gerechtigden met een inkomen tot € 27.225 bij eenpersoonshuishoudens of tot € 36.675 bij meerpersoonshuishoudens, maar met aantoonbaar (aankomend) vermogen van hoger dan € 140.213 (bij eenpersoonshuishoudens) of hoger dan € 177.301 (bij meerpersoonshuishoudens) kunnen ook reageren op deze woningen. 
   
  – Voor de vrije sector huurwoningen geldt een minimaal bruto jaarinkomen van 48x de maandhuur.  

  De appartementen

  Verde Vista is een plek waar iedereen zichzelf kan zijn en plezierig en veilig woont. Rondom Verde Vista bevindt zich op steenworp afstand een supermarkt en er kan genoten worden van de gezamenlijke binnentuin en ontmoetingsruimtes. Onze woningen zijn speciaal voor ouderen. Naast de woningen van Habion (Blok B + E) en VGZ (Blok A + D) zijn er nog meer woningen in Verde Vista.  
   
  De 119 sociale huurwoningen van Habion zijn hetzelfde type: een 2-kamerappartement van 60,91 m2 met een balkon van 4,2 m2 op het Zuidoosten. De woningen zijn verdeeld over 2 gebouwen (Blok B en Blok E) en 5 verdiepingen. De wanden van alle appartementen zijn voorzien van wit gesausd scanbehang, een individuele lucht-water-warmtepomp en in de keuken is een inductiekookplaat en afzuigkap aanwezig. 
   
  De 43 vrije sector huurwoningen van VGZ bestaan uit 4 woningtypes en zijn verdeeld over 6 verdiepingen in 2 gebouwen (Blok A en Blok D). Alle woningen zijn 3-kamerappartementen met een oppervlakte tussen 75,07 m2 en 78,27 m2. Elk appartement heeft een buitenruimte in de vorm van een loggia, balkon óf buitenplaats op de galerij. De wanden van alle appartementen zijn voorzien van wit gesausd scanbehang, een individuele lucht-water-warmtepomp en in de keuken is een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en koelkast met vriesvak aanwezig. 

  Meest gestelde vragen

  Lees alle informatie op de projectwebsite over Verde Vista goed door.  

  Kijk bij de vraag ‘Wat zijn de inkomensrichtlijnen om te huren’ om te zien of je in aanmerking kan komen voor een sociale huurwoning van Habion óf een vrije sector woning van VGZ.  

  1. Inschrijven: 
  Voor de sociale huurwoningen van Habion klik je op de button “Huren in Holland Rijnland”. Je komt dan op de website ‘Huren in Holland Rijnland’ terecht. Hier schrijf je je in als woningzoekende en kan je reageren op de advertentie van Verde Vista (Stadhouderslaan, Zoeterwoude). Let goed op de wettelijke inkomensvoorwaarden. 
   
  Voor de vrije sector huurwoningen van VGZ klik je op de button “Woningzoeker”. Je komt dan terecht op de Woningzoeker-pagina waar je voorkeurswoningen kan selecteren en je kan inschrijven.  
   
  De inschrijving blijft ca. 1 week open.  

  2. Voorlopige toewijzing: 
  De sociale huurwoningen van Habion worden passend toegewezen via Huren in Holland Rijnland. Je krijgt een e-mail wanneer we een woning aan je kunnen toewijzen. 
   
  De vrije sector huurwoningen van VGZ worden toegewezen onder alle kandidaten die zich volledig hebben inschreven via de Woningzoeker. Bij meerdere inschrijvingen op één woning wordt er toegewezen op basis van de best passende kandidaat middels een digitale loting. De voorlopige toewijzingen worden bekend gemaakt per e-mail. Wanneer je een voorlopige toewijzing ontvangt, kun je deze vervolgens accepteren of verwerpen.  
   
  3. Intakegesprek en bezichtiging 
  Alle geselecteerde kandidaten worden uitgenodigd voor een bezichtiging van de modelwoning en een intakegesprek. Jouw motivatie om te huren in Verde Vista is onderdeel van het selectieproces, daarom maken we graag persoonlijk kennis. 

  4. Eindcontrole en definitieve acceptatie 
  Wanneer beide partijen enthousiast zijn, voeren we de laatste controles op je inschrijving uit. Wanneer je dossier volledig akkoord bevonden is, krijg je per e-mail bericht dat je dossier is goedgekeurd en krijg je de huurovereenkomst digitaal ter ondertekening aangeboden. Deze onderteken je digitaal middels IDIN.  

  5. Oplevering 
  Voorafgaand aan de oplevering ontvang je gedetailleerde informatie over de ingebruikname, verhuizing, energiecontracten enz. Zo mogelijk ontvang je minimaal 4 weken voor de sleuteloverdracht per mail bericht.  

  Er is verschil in inkomensrichtlijnen voor de sociale huurwoningen van Habion en voor de vrije sector woningen van VGZ. 

  – Voor de sociale huurwoningen  
  geldt bij een eenpersoonshuishouden een minimaal jaarinkomen van € 27.725 (bij AOW-gerechtigden geldt € 27.225) en een maximaal jaarinkomen van € 47.699.  

  Bij een tweepersoonshuishouden geldt een minimaal inkomen van 37.625 (bij AOW-gerechtigheden geldt € 36.675) en een maximaal jaarinkomen van €52.671. Met een geldige zorgindicatie mag afgeweken worden van deze inkomensvoorwaarden. 
   
  Als je jaarinkomen onder € 27.725 (eenpersoonshuishouden) of € 37.625 (tweepersoonshuishouden) uitkomt én je hebt recht op huurtoeslag, dan is er een beperkt aantal woningen beschikbaar die tegen een lagere huurprijs aangeboden kunnen worden. 
   
  AOW-gerechtigden met een inkomen tot € 27.225 bij eenpersoonshuishoudens of tot € 36.675 bij meerpersoonshuishoudens, maar met aantoonbaar (aankomend) vermogen van hoger dan € 140.213 (bij eenpersoonshuishoudens) of hoger dan € 177.301 (bij meerpersoonshuishoudens) kunnen ook reageren op deze woningen. 
   
  De sociale huurwoningen worden passend toegewezen via de strikte regels van de Woningwet
   
  – Voor de vrije sector huurwoningen  
  geldt een minimaal bruto jaarinkomen van 48x de maandhuur.  

  Tijdens de inschrijving worden er in verschillende fases documenten opgevraagd.
  Dit zijn voornamelijk documenten gerelateerd aan jouw identiteit en jouw inkomen, zodat de juiste woning toegewezen kan worden. 
   
  Fase 1 – bij inschrijving 
  – Voor de sociale huurwoningen van Habion, schrijf je in bij ‘Huren in Holland Rijnland’, beantwoord je de vragenlijst en upload je het motivatieformulier, welke je in de advertentie treft. 
  – Voor de vrije sector woningen van VGZ beantwoord je de vragenlijst en wordt gebruik gemaakt van de app ‘Datakeeper’ om veilig informatie over je identiteit en inkomen aan te leveren. Meer informatie over Datakeeper vind je bij de volgende vraag. 

  Fase 2 – na toewijzing 
  Wanneer je een woning toegewezen krijgt, hebben we aanvullende documenten nodig. 
  – Voor de sociale huurwoningen van Habion: 
  1. Kopie geldig identiteitsbewijs (paspoort óf ID-kaart, kopie van voor- én achterkant). 
  2. Uittreksel Basis Registratie Personen (BRP), niet ouder dan 3 maanden, op te vragen bij jouw gemeente. 
  3. Inkomensverklaring van de Belastingdienst (2022 of 2023), te downloaden via belastingdienst.nl
  Kandidaatsverklaring, ingevuld en ondertekend, met informatie over je huidige woonsituatie.  
  4. Kopie bankpas óf bankafschrift met het IBAN waarvan toekomstige huur geïncasseerd kan worden. Tenaamstelling en 5. IBAN dienen zichtbaar te zijn. 

  * Indien van toepassing: Bankafschrift met eigen vermogen (dit dient minimaal € 140.213 bij een eenpersoonshuishouden en minimaal € 177.301 bij een tweepersoonshuishouden te zijn). 
  * In geval van koopwoning:  
  – Ondertekende Opdracht tot Dienstverlening aan de verkopend makelaar óf de eerste 2 pagina’s van de verkoopakte.  
  – PDF-download van WOZ-waardeloket (downloaden via WOZ-waardeloket). 
  – Hypotheekjaaropgave 2023. 
   
  – Voor de vrije sector huurwoningen van VGZ: 
  1. Verhuurdersverklaring / Hypotheekhoudersverklaring inzake betaalgedrag, niet ouder dan 3 maanden, op te vragen bij jouw verhuurder of hypotheekverstrekker. 
  2. Kopie bankpas óf bankafschrift met het IBAN waarvan toekomstige huur geïncasseerd kan worden. Tenaamstelling en IBAN dienen zichtbaar te zijn. 

  * Indien van toepassing: Bankafschrift met eigen vermogen (dit dient minimaal € 140.213 bij een eenpersoonshuishouden en minimaal € 177.301 bij een tweepersoonshuishouden te zijn). 

  * In geval van koopwoning:  
  – Ondertekende Opdracht tot Dienstverlening aan de verkopend makelaar óf de eerste 2 pagina’s van de verkoopakte.  
  – PDF-download van WOZ-waardeloket (downloaden via WOZ-waardeloket). 
  – Hypotheekjaaropgave 2023. 
   
  Let op: zonder complete, actuele documenten kan je inschrijving niet in behandeling worden genomen. 
  Zorg dat je pasfoto en BSN altijd onherkenbaar zijn gemaakt

  Datakeeper is een app voor op je smartphone waarmee je persoonlijke gegevens veilig kunt verzamelen, opslaan en delen. Het helpt je om snel en eenvoudig in te schrijven voor een vrije sector huurwoning van VGZ. 
   
  Om Datakeeper te gebruiken heb je je bankgegevens, je DigiD gebruikersnaam en wachtwoord, en je identiteitsbewijs nodig. 

  Schrijf je met 2 personen in, dan heeft ieder de app nodig op een eigen apparaat en dient ieder met eigen DigiD in te loggen.
   
  Uitleg over de app en een stappenplan vind je hier.
  De veelgestelde vragen en uitlegfilmpjes vind je hier. 

  Nee, het is niet mogelijk om te huren met een garant- of borgstelling door derden.

  In Verde Vista woon je zelfstandig en ben je een goede buur van elkaar. Waar nodig help je elkaar een handje. Ook hebben we ontmoetingsruimtes waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten of met elkaar activiteiten kunnen organiseren.   
    
  De doelgroep voor de sociale huurwoningen van Habion is 65+ en voor de vrije sector woningen van VGZ 55+.  
  Bij jouw inschrijving vragen we je om de vragenlijst in te vullen waarom je graag in Verde Vista wil wonen en wat je leuk vindt om hier te doen. Je kunt in Verde Vista komen wonen als je nog vitaal bent, maar ook als je een zorgvraag hebt (met of zonder indicatie).  
    
  Wij kijken goed naar een evenwichtige balans tussen mensen met en zonder zorg, de motivatie om te komen wonen en de mogelijkheid om iets te betekenen voor de leefgemeenschap. Of wat je juist nodig hebt van de leefgemeenschap om hier zelfstandig te wonen. Wellicht kan wat steun en hulp van een goede buur al veel betekenen. 
   
  Je kunt alleen een woning huren wanneer je er zelf gaat wonen én je na de verhuizing inschrijft op het gehuurde adres in de Basisregistratie Personen (BRP) van de Gemeente Zoeterwoude.  

  Wanneer je zorg nodig hebt, dan is WIJdezorg aangesloten bij Verde Vista als geselecteerde zorgleverancier. WIJdezorg is een zorgorganisatie die midden in de samenleving staat en ondersteuning biedt bij woon-, zorg- en welzijnsdiensten aan ouderen en andere zorgvragers. Meer informatie vind je op www.wijdezorg.com.  
  Wil je een vraag stellen over het zorgaanbod, dan kan dat via info@wijdezorg.com.

  De huurprijs van de 119 sociale woningen van Habion is € 831,66 per maand.  
   
  Er geldt passend toewijzen met een 2 hurenbeleid.  
  Passend toewijzen betekent dat een huishouden met een inkomen waarbij er recht is op huurtoeslag, gehuisvest moet worden in een woning met een huur onder de inkomensgrenzen van de huurtoeslag. 
   
  De inkomensgrenzen waarbij iemand recht heeft op huurtoeslag zijn: 
  Voor 1 persoon maximaal € 27.725 
  Voor 2 personen maximaal € 37.625 
   
  Heb je met jouw inkomen recht op huurtoeslag, dan kan een appartement aangeboden worden met een aangepaste huurprijs van € 602,43 
   
  De huurprijs van de 43 vrije sector woningen van VGZ varieert van € 979,- tot € 1.099,- per maand, inclusief parkeerplaats. 
   
  Alle genoemde huurprijzen zijn exclusief de servicekosten van € 65,- per maand
  De huurprijs en servicekosten per woning zijn terug te vinden in de prijslijst.

  Je betaalt naast de kale huur maandelijks servicekosten. Dit zijn kosten die gemaakt worden voor het onderhoud en gebruik van de algemene ruimten.  
  Houd verder ook rekening met de kosten voor privégebruik van water, energie, inboedelverzekering en (gemeentelijke) belastingen.

  Je betaalt in de servicekosten ook voor de Area of People app. Als je het huurcontract tekent, voegen wij je toe aan deze app en kan je de app op je telefoon installeren (lukt dit niet dan kan de thuiscoördinator of iemand van de verhuur of Habion hierbij helpen).  

  De app is alleen voor de mensen die vanuit Habion en VGZ een woning huren en is te vergelijken met een microdorp. Via de app kunnen activiteiten georganiseerd worden, gevraagd worden wie er mee wil eten in de gemeenschappelijke ruimte of je kan vragen of iemand kan helpen met boodschappen doen. We geven de groepen op deze app met elkaar vorm.  
  De thuiscoördinator kan op de app ook meldingen weergeven als iets buiten werking is of als er werkzaamheden in het gebouw zijn.

  Er wordt een thuiscoördinator aangesteld, die een aantal uren per week aanwezig is als ogen en oren van het gebouw. De thuiscoördinator gaat zelf geen activiteiten organiseren, dat doen de bewoners zelf, maar kan wel meedenken of faciliteren. De Thuiscoördinator signaleert, faciliteert waar nodig en zorgt dat alles lekker loopt met elkaar.

  Er zijn 2 woningen in Verde Vista bestemd als gemeenschappelijke ruimte. De ene woning wordt geschikt gemaakt voor activiteiten en een rustige plek om met elkaar een gesprek te voeren of spelletjes te doen. De andere woning is gericht op samen koken en wordt ingericht als een leefkeuken. Bewoners worden bij de inrichting en uitwerking hiervan betrokken. Dit betekent dat de ruimtes nog niet gereed zijn als je hier komt wonen, maar dat je mee kunt helpen om dit vorm te geven.

  Ja, voor de sociale huurwoningen heb je een huisvestingsvergunning nodig. Wanneer je een sociale huurwoning hebt geaccepteerd, informeren wij je over de verdere procedure voor het aanvragen van de huisvestingsvergunning bij de gemeente Zoeterwoude én ontvang je het benodigde aanvraagformulier. 

  Voor de sociale huurwoningen van Habion kan je huurtoeslag aanvragen. Dit is afhankelijk van je inkomen. Meer informatie vind je op de website van de Belastingdienst.

  Je huurt voor minimaal 1 jaar. Daarna is de huurovereenkomst te beëindigen per de eerste van de volgende maand + 1 maand. Een voorbeeld: je geeft op 19 april aan dat je de huur wilt opzeggen, dan beëindigt de huurovereenkomst op 1 juni.

  Je neemt natuurlijk jouw trouwe viervoeter of ander huisdier graag mee naar een nieuwe woning. Mits dit geen overlast veroorzaakt voor andere bewoners, is dit toegestaan. Zorg er dus voor dat jouw huisdier geen overmatig lawaai maakt, niet ontsnapt en geen schade aan de woning toebrengt.

  Volgens de huidige planning worden de woningen in het derde of vierde kwartaal van 2024 opgeleverd. Let op! Dit is een prognose. Door omstandigheden kan de opleverdatum vertraagd worden. Over de definitieve datum word je minimaal 4 weken van tevoren geïnformeerd

  Je bent vast erg nieuwsgierig hoe de woningen eruit komen te zien! Wegens veiligheidsrichtlijnen op de bouw is het niet mogelijk om de woningen zomaar te bezichtigen. Om toch een goed beeld te geven van het uiteindelijke resultaat, plaatsen wij op deze website foto’s, impressiebeelden en plattegronden. 
   
  We streven er naar het intakegesprek te combineren met het bezichtigen van een modelwoning. Je ontvangt een uitnodiging zodra dit van toepassing is.

  Huren is zorgeloos en luxe. Je weet namelijk waar je financieel aan toe bent. Je hebt vaste maandlasten en geen uitgaven voor groot onderhoud. En het risico van waardevermindering van de woning ligt bij de verhuurder. Ook is huren flexibel. Je huurt een woning namelijk voor minimaal 1 jaar, waarna de overeenkomst opzegbaar is per eerste van de volgende maand, met 1 maand opzegtermijn. 

  Daarnaast geniet je van een moderne duurzame woning, met een luxe badkamer en complete keuken met kwalitatieve apparatuur, en lage energielasten. Zonder daar zelf investeringen voor te doen. Is er iets stuk en is er een reparatie noodzakelijk? Dan staan wij voor je klaar! 

  In de omgeving van Verde Vista kan je openbaar parkeren.  
   
  Onder de binnentuin van het complex komt een parkeergarage waar 60 parkeerplaatsen worden verhuurd aan bewoners van Verde Vista, die een sociale huurwoning huren van Habion. De huurprijs bedraagt € 30,- per maand exclusief servicekosten. Wanneer je interesse hebt in het huren van een parkeerplaats, dan kan je dat tijdens de inschrijving aangeven in je intakeformulier. Wij kunnen echter geen garantie bieden dat er een plek voor je is. Na toewijzing van de appartementen wordt de interesse in parkeerplaatsen geïnventariseerd en krijg je bericht of je een parkeerplaats toegewezen krijgt.  
   
  Bij de vrije sector appartementen van VGZ is één parkeerplaats inbegrepen.

  Alle woningen hebben een eigen buitenruimte, in de vorm van een balkon, een loggia (type 7B) óf een buitenplaats op de galerij (type 7A) .  
   
  Tevens wordt er een binnentuin gerealiseerd die gedeeld wordt met de bewoners van de andere blokken van Verde Vista. Bij aanvang van de huur zal de tuin nog niet volledig gereed zijn, maar wel toegankelijk.

  De huurappartementen omsluiten, samen met de woningen van de andere blokken, een gemeenschappelijke binnentuin. Alle bewoners van Verde Vista mogen hier gebruik van maken. Er zal een huishoudelijk reglement van toepassing zijn, zodat iedereen met plezier van de tuin gebruik kan maken.

  De woningen van Verde Vista hebben geen externe berging. Wel is er een collectieve fietsenstalling in de kelder waar circa 3 fietsenrekken per appartement beschikbaar zijn. Op de begane grond is een collectieve scootmobielruimte aanwezig.

  In elke woning zit een moderne keuken van het merk Keller. De opstelling staat weergegeven op de woningplattegronden. De kasten zijn wit, het aanrechtblad is van kunststof en grijs. 
   
  De sociale huurwoningen van Habion hebben inbouwapparatuur van Pelgrim: inductiekookplaat en onderbouw afzuigkap. 
   
  De vrije sector huurwoningen van VGZ hebben inbouwapparatuur van Pelgrim: inductiekookplaat, onderbouw afzuigkap, vaatwasser, koelkast met vriesvak, combimagnetron. 

  De indeling van de badkamer staat weergegeven op de woningplattegrond. De badkamer is voorzien van een douchehoek met thermostatische mengkraan, toilet en een wastafel met hendel-mengkraan. Boven de wastafel hangt een spiegel en planchet. De tegels op de vloer zijn grijs van kleur, de tegels op de wand zijn wit.  

  De vrije sector appartementen van VGZ hebben een separaat toilet én een tweede toilet in de badkamer.  
   
  De sociale huurwoningen van Habion hebben een toilet in de badkamer. 

  De wanden zijn voorzien van wit gesausd scanbehang (RAL 9010). 
   
  Alle plafonds worden voorzien van wit spuitwerk. De wand in het toilet boven de tegels is ook voorzien van spuitwerk. 
   
  Je mag de binnenkant van de woning naar jouw eigen smaak maken. Dus je mag wanden schilderen en behangen. Houdt er wel rekening dat wanneer je ooit besluit de woning te verlaten, je deze in de oorspronkelijke staat moet terugbrengen. 
   
  Het is niet toegestaan om te boren in tegelwerk en vloeren (badkamer, toilet, keuken). 
  Alle kozijnen en deuren mogen niet geschilderd worden

  Laminaat is toegestaan, mits er een juiste ondervloer wordt toegepast. Houd er rekening mee dat de woningen verwarmd worden middels vloerverwarming. Je ontvangt de geldende voorwaarden voor het leggen van een laminaatvloer t.z.t. bij je huurovereenkomst. Er zijn geen plinten aangebracht, die keuze laten wij graag aan jou over. 

  De woningen worden verwarmd door middel van vloerverwarming. In elke woning is een individuele lucht-water-warmte-pompinstallatie aangebracht. Met de warmtepomp kan de woning én het kraanwater verwarmd worden.  

  Ja, er wordt in ieder huurappartement een mechanisch balans ventilatiesysteem (WTW) geïnstalleerd.

  De woningen zijn gasloos en worden verwarmd door middel van een lucht-water-warmte pompinstallatie. Alle kozijnen zijn voorzien van HR++-beglazing. Op de gebouwen zijn zonnepanelen geplaatst. De opbrengst hiervan wordt gebruikt voor de algemene ruimtes. 
   
  Het officiële energielabel kan pas na de oplevering vastgesteld worden. Dit label zal naar verwachting minimaal A++ zijn. 

  Mail je vraag dan naar verdevista@rebogroep.nl

  Foto’s bouwlocatie (7)

  Video’s (6)

  Foto’s modelwoning (5)

  Ligging

  Verde Vista ligt in Zoeterwoude Rijndijk, een levendig dorp gelegen aan de Oude Rijn nabij Leiden en behoort tot de gemeente Zoeterwoude.

  Meerburg is een nieuwe stijlvolle woonwijk in Zoeterwoude, gelegen aan de A4. Via de snelweg zijn zowel Den Haag als Amsterdam goed bereikbaar, en dat geldt ook voor Schiphol en Rotterdam Airport.