Thuis in Het nieuwe Buiten Zorg

Buiten Zorg is vernieuwd! Het nieuwe Buiten Zorg is een thuis voor mensen die misschien een dagje ouder worden, maar ook midden in het leven staan. Een plek waar u fijn en betaalbaar kunt wonen in uw eigen huurwoning en waar reuring is in het restaurant en ‘Het Ei’. Alle bewoners en de ondernemers brengen samen leven in de brouwerij. Buiten Zorg is een plek waar mensen elkaar ontmoeten, samen leuke dingen doen en naar elkaar omkijken.

Wonen in Buiten Zorg
De appartementen in Buiten Zorg zijn verbouwd en van alle gemakken voorzien. Met een eigen slaapkamer, woonkamer met open keuken, een aparte badkamer en in sommige gevallen nog een extra kamer of balkon. Alle appartementen zijn overzichtelijk en betaalbaar bovendien. Rondom het gebouw is een grote gemeenschappelijke tuin.

Reuring én privacy
Voor gezelligheid kunt u terecht in de mooie ontmoetingsruimtes zoals het Ei, het Atrium en het restaurant. In Buiten Zorg kunt u met andere bewoners, vrienden of familie koken, een kopje koffie drinken, even een hapje eten of gezellig een partijtje Kolven. Ook kunt u bijvoorbeeld boodschappen doen in het winkeltje van Chantel, uw haar laten doen door Kapper Frans of naar pedicure Body & Mind van Gea Dubbeld om uw voeten te laten verwennen. Zoekt u juist meer privacy? Dan kunt u zich natuurlijk ook terugtrekken met een boek.

Interesse?
Wilt u een appartement huren in Buiten Zorg of wilt u meer weten over Beschermd Wonen? Neem dan contact op via e-mail: buitenzorg@aristozorg.nl

Telefoneren kan ook. Neem contact op met Aristozorg via: 06 – 83125716 (24 uur per dag bereikbaar).

Op de kaart