22 juni 2023

Gebouwen Eezicht en Sint Jozef in Leeuwarden (Verkocht onder voorbehoud)

Woningcorporatie Habion is gestart met de verkoop bij inschrijving van de gebouwen Sint Jozef en Eezicht, gelegen aan de Dokkumer Ee te Leeuwarden. De gebouwen zijn prachtig gelegen aan de Dokkumer Ee en op loopafstand van het levendige centrum van Leeuwarden. Woonzorgcentrum Sint Jozef bestaat uit 40 appartementen, een kleinschalig wonen locatie (24 eenheden) en diverse gemeenschappelijke ruimtes. Het woongebouw Eezicht bestaat in totaal uit 55 sociale huurappartementen. Beide gebouwen zijn met elkaar verbonden en worden in één verkooptransactie verkocht.

Reden van verkoop

Reden van verkoop
Habion biedt betaalbare en comfortabele woonruimte in een veilige en prettige omgeving. Habion gaat zich hierbij concentreren op de gebieden die zijn benoemd in haar vestigingskader. Het complex in Leeuwarden valt buiten dit vestigingskader.

Kenmerken

Adres(sen)

Adres
Eestraat 15 & 17 t/m 125 te Leeuwarden

Type woningen

Aantal

Totaal
0

Kadastraal

Primaire huurgegevens

BVO totaal in m2
4980

Verkoopproces

Wilt u deelnemen aan het verkoopproces?
Neemt u dan contact op met Hoekstra Bedrijfsmakelaars. Op de voorgenomen verkoop zijn onder meer de disclaimer en verkoopprocedure van toepassing zoals opgesteld door DeHaan Advocaten en Notarissen.

De inschrijving sluit op 7 september 2023 om 17:00 uur.

Locatie

Meer weten over de verkoop van complexen? Neem contact op met:

José Hoogveld, transactiemanager

j.hoogveld@habion.nl
06 21 14 26 80