26 november 2020

Verkocht: Het Weerdje in Doetinchem (Verkocht)

Habion heeft besloten om Het Weerdje te verkopen teneinde zich meer te richten op haar kerntaak: het huisvesten van kwetsbare ouderen met een laag inkomen, binnen
de door haar gewenste kernregio.

Het Weerdje betreft een voormalige woonzorglocatie bestaande uit 112 onzelfstandige woningen, 38 aanleunwoningen en 4 seniorenwoningen. Het Weerdje is gelegen aan de Weerdjeshof 1 & 2 t/m 76 en de Weerdjeslaan 41 1 t/m 4 te Doetinchem in een woonwijk aan de rand van het centrum. Op minder dan 1000 meter van de entree is het centrum van Doetinchem gelegen. Tevens is het treinstation van Doetinchem, met treinverbindingen naar onder andere Arnhem en Winterswijk binnen 20 minuten lopen bereikbaar.

Foto's (5)

Reden van verkoop

Habion heeft besloten om Het Weerdje te verkopen teneinde zich meer te richten op haar kerntaak: het huisvesten van kwetsbare ouderen met een laag inkomen, binnen de door haar gewenste kernregio.

Kenmerken

Adres(sen)

Adres
Weerdjeshof 1& 2 t/m 76 en Weerdjeslaan 41 1 t/m 4

Type woningen

Aantal

Zorgappartementen
112
Aanleunwoningen
38
Seniorenwoningen
4
Totaal
154

Kadastraal

Het vastgoed is in Doetinchem gelegen.

Verkoopproces

Voor de volledige verkoopinformatie, verwijzen wij u graag naar de dataroom, waarvoor ABC Capital toegang tot verleent. Geinteresseerden worden uitgenodigd een bieding uit te brengen voor vrijdag 29 januari 2021, 12.00 uur (CET).

De verkoopprocedure heeft een besloten karakter. Derhalve kunnen aan de verkoopprocedure slechts gegadigden deelnemen die daartoe zijn uitgenodigd, die de uitnodiging hebben aanvaard en de verstrekte geheimhoudingsverklaring & integriteitsverklaring ondertekend hebben geretourneerd. De inhoud van die verklaring blijft op de gehele verkoopprocedure van toepassing.

 

Locatie

Meer weten over de verkoop van deze locatie? Neem contact op met:

info@abccapital.nl
026-352 32 32