27 november 2020

Verkocht: Pelkwijk in Winterswijk (Verkocht)

Namens Habion is ABC Capital gestart met de verkoop van woonzorgcomplex De Pelkwijk. De Pelkwijk bestaat uit 97 (intramurale) appartementen, 36 aanleunwoningen en diverse bewonersvoorzieningen.

De Pelkwijk is gelegen in Winterswijk, midden in de woonwijk en nabij park Heininkmaat. Op minder dan 100 meter is een bushalte gelegen en het centrum is op minder dan 15 minuten lopen gelegen. Het treinstation van Winterswijk, met treinverbindingen naar onder andere Doetinchem, Zevenaar en Zutphen is binnen 20 minuten lopen bereikbaar.

Foto's (6)

Reden van verkoop

Habion heeft besloten om Pelkwijk te verkopen teneinde zich meer te richten op haar kerntaak: het huisvesten van kwetsbare ouderen met een laag inkomen, binnen de door haar gewenste kernregio.

Kenmerken

Adres(sen)

Adres
Laan van Hilbelink 95, Winterswijk

Type woningen

Aantal

133
Totaal
133

Kadastraal

Het vastgoed is gelegen in Winterswijk.

Verkoopproces

ABC Capital verzorgt de voorgenomen verkoop van Pelkwijk. Op deze voorgenomen verkoop is onder andere de verkoopprocedure van toepassing, zoals opgesteld door Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn. Deze is op te vragen bij ABC Capital. Bij verkoop van corporatiebezit is regelgeving van toepassing, zoals onder andere bepaald in het Btiv, waar de Autoriteit woningcorporaties (Aw) toezicht op houdt.

Geinteresseerden worden uitgenodigd een bieding uit te brengen voor 2 februari 2021, 12.00 uur (CET).

 

Locatie

Meer weten over de verkoop van deze locatie? Neem contact op met:

info@abccapital.nl
026-352 32 32