16 september 2020

Verkocht: twee woonzorgcomplexen in Hellendoorn en Nijverdal (Verkocht)

Habion biedt twee woonzorgcomplexen te koop aan. De complexen liggen in het oosten van Nederland en omvatten in totaal 167 zorgeenheden en verschillende ruimten voor dagbesteding, algemene activiteiten en ondersteunende functies. Beide complexen zijn volledig verhuurd middels een masterlease contract.

De complexen liggen in Hellendoorn en Nijverdal. Beide plaatsen maken onderdeel uit van de gemeente Hellendoorn (circa 35.900 inwoners) in Overijssel. Het complex in Nijverdal ligt in een wijk, op loopafstand van het centrum met een ruim aanbod aan winkels, horeca en overige voorzieningen. Het complex in Hellendoorn ligt tevens in een woonwijk, aan de rand van Hellendoorn in een landelijke bosrijke omgeving. Het centrum beschikt over verschillende winkels en horecavoorzieningen en ligt op 5 minuten fietsen van het complex.

Reden van verkoop

Habion biedt betaalbare en comfortabele woonruimte in een veilige en prettige omgeving. Habion gaat zich hierbij concentreren op de gebieden die zijn benoemd in haar vestigingskader. De complexen in Hellendoorn en Nijverdal vallen buiten dit vestigingskader.

Kenmerken

Adres(sen)

Adres
Reggeweg 42, 42-121 t/m 42-330 en 92, Hellendoorn
Adres
Dahliastraat 1, Nijverdal

Type woningen

Aantal

122
45
Totaal
167

Kadastraal

Het vastgoed is gelegen in Nijverdal en Hellendoorn.

Primaire huurgegevens

Verkoopproces

Voor de volledige verkoopinformatie, verwijzen wij u graag naar de dataroom, waarvoor Capital Value toegang verleent. Op het verkoopproces is een biedingstermijn van toepassing. Voor de uiterlijke biedingsdatum en de biedingsvoorwaarden verwijzen we naar de op het verkoopproces van toepassing zijnde juridische procesdocumentatie, waaronder de Verkoopprocedure.

Locatie

Meer weten over de verkoop van complexen? Neem contact op met:

José Hoogveld, transactiemanager

j.hoogveld@habion.nl
06 21 14 26 80