5 januari 2021

Verkocht: woonzorgcomplex Almere met 20 aanleunwoningen (Verkocht)

Woonzorglocatie in Opperdoes (‘de Propositie’), gelegen aan de Burgemeester Pierhagenlaan 2 en ’t Landje 18 t/m 56.

Het woonzorgcentrum Almere bestaat uit 30 zorgappartementen welke worden gehuurd door Stichting Omring. Stichting Omring heeft de huurovereenkomst met Habion per 30 juni 2021 opgezegd. Daarnaast bestaat de propositie uit 20 aanleunwoningen welke individueel worden verhuurd aan particuliere huurders.

De woonzorglocatie ligt in een rustige en groene woonomgeving, in het centrum van Opperdoes, vlakbij de supermarkt en niet ver van Medemblik.

Reden van verkoop

Habion biedt betaalbare en comfortabele woonruimte in een veilige en prettige omgeving. Habion gaat zich hierbij concentreren op de gebieden die zijn benoemd in haar vestigingskader. Het complex in Almere valt buiten dit vestigingskader.

Kenmerken

Adres(sen)

Adres
Burgemeester Pierhagenlaan 2 te Opperdoes

Type woningen

Aantal

50
Totaal
50

Kadastraal

Het vastgoed is gelegen te Opperdoes. Het woonzorgcentrum Almere heeft een totale oppervlakte van circa 3.100 m2 BVO. De aanleunwoningen liggen naast het woonzorgcentrum en heeft een totale oppervlakte van circa 1.672m2 BVO.

Primaire huurgegevens

BVO totaal in m2
4.772

Verkoopproces

Habion nodigt u uit om op basis van het Investment Memorandum en de dataroom een bieding uit te brengen op de Propositie. Het uitgangspunt voor deze bieding is dat u de Propositie afneemt op basis van de huidige situatie (as is, where is). Indien gewenst kunt u voorafgaand aan het uitbrengen van een bieding de locatie bezichtigen.

Locatie

Meer weten over de verkoop van complexen? Neem contact op met:

José Hoogveld, transactiemanager

j.hoogveld@habion.nl
06 21 14 26 80