Nieuw Laarhof

Aan de rand van het centrum in Zuidlaren ligt het appartementencomplex Nieuw Laarhof. Nieuw Laarhof bestaat uit twee gebouwen Julianalaan (37 appartementen) en Hofakkers (51 appartementen). U woont hier zelfstandig.

De Julianalaan bestaat uit vier woonlagen met drie-kamerappartementen. De woonkamer beschikt over een open keuken en tweede kamer die middels een schuifwand van de woonkamer gescheiden is. Deze tweede kamer is geschikt als tweede slaapkamer, werk- of hobbykamer. De appartementen hebben een ruime slaapkamer, toilet en een badkamer voorzien van wastafel, douche en tweede toilet. Tevens is er in het appartement een berging om bijvoorbeeld als provisieruimte te gebruiken.

In de Hofakkers is een gemeenschappelijke ruimte waar diverse activiteiten worden georganiseerd. Rondom de gebouwen zijn openbare parkeervoorzieningen en ieder gebouw beschikt over een gemeenschappelijke fietsenberging met aansluitingen voor de elektrische fietsen.

Voorzieningen:

  • Bibliotheek
  • Bewonerscommissie
  • Activiteitenprogramma
  • Ontmoetingsruimte

Zuidlaren is een levendig dorp in een mooie omgeving met uitgebreide fiets- en wandelmogelijkheden. In het nabijgelegen centrum vindt u diverse voorzieningen en een uitgebreid winkelaanbod.

 

Op de kaart

Woning huren?

Hoekstra Vastgoed Beheer
T. 058 – 233 73 32
zorgvastgoed@hoekstravastgoedbeheer.nl
www.hurenbijhoekstra.nl

Reparatie- en storingsmeldingen

Bouwgroep Dijkstra Draisma
T. 088-040 54 55
storing@bgdd.nl