Arcadia en Parkflat

Arcadia heeft in 2017 een complete metamorfose ondergaan. Naast het realiseren van 119 appartementen is de entree van het gebouw recent vernieuwd en is de begane grond opnieuw ingericht. Op de plek waar de oude gaarkeuken zat zijn bergingen en een stalling voor fietsen en scootmobielen gemaakt. Ook de parkeerplekken en groenvoorziening zijn opnieuw ingericht.  Arcadia is een multifunctioneel en levendig gebouw met tal van voorzieningen. Een gedeelte van het gebouw is in gebruik voor cliënten van Pameijer en Profila.

Winkels, supermarkt en horeca (op ca. 750 meter) en een zorgboulevard (met onder meer een apotheek en huisartsen) op loopafstand. Openbaar vervoer bus 35 en 174; tram 4 op ca 10 min. loopafstand.

Een receptie, klein winkeltje, wasserij, restaurant, kapster/schoonheidsspecialiste, gemeenschappelijke tuin, parkeerplaats, fietsenwerkplaats, klussendienst, fysiotherapeut en een huismeester (parttime). Fietsen en wandelen kan ronde de Bergse Plas en de Rotte.

Er is gekozen om in dit complex niet alleen ouderen te huisvesten, maar ook andere doelgroepen. De gedachte is, dat Arcadia aan deze doelgroepen werk- en leerervaringsplaatsen kan bieden, waar de oudere bewoners voordeel van ondervinden in de vorm van extra dienstverlening.

Woont u hier? Dan kunt u vanaf nu zelf uw reparatieverzoek inplannen
Het kan hier. Klik op de link en u komt rechtstreeks bij onderhoudsbedrijf Jurriëns uit.

Bellen of mailen kan natuurlijk ook. U vindt de gegevens van Jurriëns op deze pagina.

In Arcadia zijn 119 appartementen:

  • 9 drie-kamerappartementen
  • 84 twee-kamerappartementen
  • 26 een-kamerappartement

Voorzieningen:

  • Fysiotherapiepraktijk,
  • een kapsalon,
  • een winkel
  • een restaurant

Parkflat

De appartementen zijn allemaal voorzien van balkon of serre en zijn rolstoelvriendelijk. Het complex beschikt over een recreatieruimte waar regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd.

 

Op de kaart

Woning huren?

Habion
Minervaplein 1
3054 SK Rotterdam
010422 80 60
woonservice@habion.nl 

Reparatie- en storingsmeldingen

Jurriëns
T. 088 – 030 14 37
storingenhabion@jurriens.nl