De Korenschoof

De woningen van de Korenschoof in Hoogblokland liggen gezellig rondom een binnentuin. Aan de voorzijde van de locatie is een ontmoetingsruimte en u heeft de mogelijkheid om daar samen met anderen activiteiten te ondernemen. De Korenschoof ligt in het rustige dorp Hoogblokland. In een van de 14 zelfstandige huurwoningen kunt u prettig wonen en leven. Prettig, veilig en gezellig wonen staan centraal.

Prettig wonen
U woont op loopafstand van het gezellige centrum van Hoogblokland en de mooie Albasserwaard. De woningen zijn gelegen rondom een gezamenlijke binnenplaats. Hoogblokland ligt ongeveer vijf kilometer van Gorinchem verwijderd en heeft hiermee een goede bus- en treinverbinding.
Bij het complex is een recreatieruimte voor gezamenlijk gebruik aanwezig.

Uw woning
De woningen zijn bestemd voor vitale ouderen die zelfstandig willen en kunnen wonen. De 2- en 3-kamer woningen met een oppervlakten van ca. 55 m2 zijn gelijkvloers en hebben een woonkamer, keuken, één of twee slaapkamers, badkamer en een inpandige bergruimte. Alle woningen hebben een eigen tuin of balkon.

Extra’s en comfort
* landelijke omgeving
* eigen tuin
* gezamenlijke binnenplaats
* recreatieruimte
* unieke woon- en leefgemeenschap

Woonplezier
U bent ouder dan 55 en wilt en kunt zelfstandig wonen. In een betaalbare woning en een veilige omgeving. Contacten, aandacht voor elkaar en samen activiteiten ontwikkelen vindt u belangrijk.

 

Op de kaart

Woning huren?

MVGM Zorgvastgoed
T. 088 – 432 47 80
zorgvastgoed@mvgm.nl
www.mvgm.nl of www.ikwilhuren.nu

Reparatie- en storingsmeldingen

Jurriëns
T. 088 – 030 14 49
storingenhabion@jurriens.nl