Recent opgeleverd

Liv inn Hilversum

Het huis waar je doorleeft, het huis dat je jong houdt, waar je tijd tekort komt en betekenisvol oud(er) wordt. Liv inn is het nieuwe leven voor ouderen, met de gemeenschappelijkheid van een studentenwoning, de bedrijvigheid van een klein dorp en de geborgenheid van een huis. Een plek waar je eigenlijk tijd tekort komt, die families samenbrengt, met focus op wat je nog wél kan en waar elke vierkante meter wordt gebruikt om je kwaliteit van leven te verhogen. Elke Liv inn heeft een lokaal karakter en is samen met buurt en bewoners tot stand gekomen.

In Liv inn kun je wonen, verzorgd worden, verpleegd worden en hospicezorg ontvangen. Kortom: in een Liv inn kun je doorleven zoals je dat zelf wenst, en zorg krijgen als dat nodig is. In principe hoef je dan niet meer te verhuizen.

Waarom Liv inn?

Een aantal ontwikkelingen leiden ertoe dat we op een andere manier kijken naar betekenisvol oud(er) worden in Nederland: we groeien van 2,8 miljoen naar 4,7 miljoen ouderen in Nederland. Door onze welvaart worden we ouder, het aantal 90-plussers groeit de komende decennia.
De vraag is veranderd van zorg met wonen naar wonen met (zonodig) zorg: ouderen willen dat verpleeghuisgevoel niet meer. Mensen willen zelf bepalen hoe ze betekenisvol oud(er) worden.

De verzorgingsstaat zoals we die kennen is onbetaalbaar. Daarom heeft onze regering het scheiden van wonen en zorg jaren geleden al doorgevoerd. Je huurt een woning en regelt de zorg die je nodig hebt.

In de toekomst daalt de beroepsbevolking, en daarmee ook het aantal mensen dat werkzaam is in de zorg. De noodzaak is dan ook groot om met elkaar een goede burengemeenschap te vormen. Daarom hebben wij vanaf 2013 in het land samen met bewoners en buurt het bejaardenhuis opnieuw uitgevonden: Liv inn!

Geïnteresseerd?
Geïnteresseerden in een sociale huurwoning in Liv inn kunnen contact opnemen met Van der Linden Vastgoedmanagement via verhuur.habion@vanderlinden.nl of 088 – 533 00 00.

Kijk ook eens op www.liv-inn.nl.

Details

Volg het laatste nieuws via de Facebookpagina over de transformatie van De Boomberg