Randmeer Harderwijk

In Harderwijk zijn we bezig met de herontwikkeling van de locatie Randmeer. De plannen gaan over sloop en nieuwbouw van de gebouwen Randmeer, Plantage en Klaverblad, en over renovatie van de gebouwen Meerstaete en Westeinde. Het plan voor herontwikkeling is ontstaan omdat de huidige locaties verouderd zijn. Natuurlijk willen wij blijven voldoen aan onze missie om ouderen een veilig en comfortabel thuis te bieden. Conform de wens van de lokale gemeenschap, komen er meer woningen terug. Deze complete herontwikkeling van Randmeer inclusief de implementatie van het Liv inn concept, geeft een stevige positieve impuls aan de ouderenhuisvesting in Harderwijk. En dat is goed nieuws voor heel Harderwijk.

We hebben in dit project samengewerkt met een werkgroep. Deze is inmiddels afgerond, en we zijn met elkaar gekomen tot een passend voorlopig ontwerp. Habion is nu bezig met de voorbereiding van de sloop van het verzorgingshuis Randmeer en de 21 woningen aan de Plantage.

We werken samen met Koopmans Bouwgroep aan dit project. Koopmans Bouwgroep ontwikkelt, bouwt en onderhoudt gebouwen waar mensen wonen, werken, leren en hun vrije tijd doorbrengen. Daarvoor worden altijd creatieve en innovatieve oplossingen gezocht, die worden gecombineerd met gedegen vakmanschap. Koopmans Bouwgroep hecht grote waarde aan een optimale samenwerking met alle verantwoordelijke partijen. Met elkaar komen we dan tot veilige, duurzame en mooie woningen waar mensen met veel plezier kunnen leven. Wellicht kent u Koopmans Bouwgroep van het project Waterfront waar wij partner zijn in de gebiedsontwikkeling van onder andere de woningbouw, de vernieuwde boulevard en jachthaven De Knar.

Wij kijken er naar uit om ook op de Randmeer locatie, net als op het Waterfront, een fraaie en plezierige woonomgeving te creëren.

Wilt u op de hoogte blijven over dit project? Op deze website kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief.