Bellavista

42 royale huurappartementen voor senioren die toe zijn aan een nieuwe woonstap.
Comfortabel wonen, zonder zorgen. Het opvallende gebouw aan de levendige Trambaan in het hartje van Heerenveen herbergt 42 royale huurappartementen voor senioren. Wie kan, gaat er op uit en geniet onbekommerd van alle mogelijkheden die Heerenveen en omgeving te bieden heeft.

Bellavista: opvallend gebouw, opvallende locatie
Het fraai vormgegeven Bellavista ligt pal naast het NS-station. Het complex is twaalf verdiepingen hoog en de meeste appartementen hebben een meer dan geweldig uitzicht over de stad Heerenveen.  Op de eerste etage bevinden zich het parkeerdek en zijn opslagboxen geplaatst. De fietsenberging bevindt zich op de begane grond.

De appartementen: veel ruimte, fraaie afwerking
Er zijn vier verschillende typen appartementen. De woonoppervlakten lopen uiteen van circa 81 m² tot 95 m². Appartement type 1 beschikt over een balkon. De overige appartementen hebben een serre met openslaande ramen. Elk appartement heeft drie kamers: een ruime woonkamer met open keuken, een royale hoofdslaapkamer en een tweede slaapkamer. In de ruime badkamer is een verhoogd tweede toilet geplaatst.

Wooncomfort: veilig en goed bereikbaar
Aan comfort en veiligheid is veel aandacht besteed. Alle appartementen zijn gelijkvloers en er zijn brede doorgangen. Dankzij de twee centraal gelegen liften liggen de appartementen altijd dichtbij en is Bellavista ook toegankelijk voor rolstoelen. De vloer in de badkamer is voorzien van antisliptegels. De douche heeft thermostatische mengkranen. Sloten en beslag op deuren en ramen voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk. Wordt er beneden in de entreehal aangebeld? De videofooninstallatie maakt het mogelijk om bezoekers te zien, te horen en te spreken. Met één druk op de knop wordt de entreedeur geopend.

 

Op de kaart

Woning huren?

Hoekstra Vastgoed Beheer
T. 058 – 233 73 32
zorgvastgoed@hoekstravastgoedbeheer.nl
www.hurenbijhoekstra.nl

Reparatie- en storingsmeldingen

Bouwgroep Dijkstra Draisma
T. 088-040 54 55
storing@bgdd.nl