Eezicht

Appartementencomplex Eezicht in Leeuwarden bestaat uit 55 seniorenappartementen en is gelegen in de Bloemenbuurt. Comfortabele woningen waar u zelfstandig kunt wonen, met zorg en dienstverlening van Palet binnen handbereik.
De appartementen hebben een ruime woonkamer met open of dichte keuken. U beschikt over één slaapkamer, met toegang tot het terras of balkon. Ieder appartement heeft bovendien een eigen inpandige berging. Appartementencomplex Eezicht bestaat uit 5 woonlagen en is voorzien van een lift.
Als huurder kunt u gebruik maken van alle voorzieningen van Palet. Daarbij kunt u denken aan huishoudelijke hulp, thuiszorg, persoonsalarmering, maaltijdservice, begeleiding, dagopvang of (dag)behandeling.

Eezicht is gelegen aan de Dokkumer Ee en heeft een binnendoorgang naar wijkzorgcentrum Sint Jozef. Hier vindt u ook het zorgsteunpunt van Palet. En er is een ontmoetingsruimte waar u deel kunt nemen aan het activiteitenprogramma of gewoon samen een kopje koffie kunt drinken. Openbaar vervoer, winkels en supermarkten zijn op loopafstand.

 

Op de kaart

Woning huren?

Hoekstra Vastgoed Beheer
T. 058 – 233 73 32
zorgvastgoed@hoekstravastgoedbeheer.nl
www.hurenbijhoekstra.nl

Reparatie- en storingsmeldingen

Bouwgroep Dijkstra Draisma
T. 088-040 54 55
storing@bgdd.nl

Zorgaanbieder

Palet (onderdeel van Stichting Kwadrantgroep)
T. 0900 321 321 3
www.kwadrantgroep.nl
Huize Sint Jozef