Eezicht

Appartementencomplex Eezicht in Leeuwarden bestaat uit 55 seniorenappartementen en is gelegen in de Bloemenbuurt. Comfortabele woningen waar u zelfstandig kunt wonen, met zorg en dienstverlening van Palet binnen handbereik.
De appartementen hebben een ruime woonkamer met open of dichte keuken. U beschikt over één slaapkamer, met toegang tot het terras of balkon. Ieder appartement heeft bovendien een eigen inpandige berging. Appartementencomplex Eezicht bestaat uit 5 woonlagen en is voorzien van een lift.
Als huurder kunt u gebruik maken van alle voorzieningen van Palet. Daarbij kunt u denken aan huishoudelijke hulp, thuiszorg, persoonsalarmering, maaltijdservice, begeleiding, dagopvang of (dag)behandeling.

Eezicht is gelegen aan de Dokkumer Ee en heeft een binnendoorgang naar wijkzorgcentrum Sint Jozef. Hier vindt u ook het zorgsteunpunt van Palet. En er is een ontmoetingsruimte waar u deel kunt nemen aan het activiteitenprogramma of gewoon samen een kopje koffie kunt drinken. Openbaar vervoer, winkels en supermarkten zijn op loopafstand.

 

Op de kaart

Huur- en woonzaken

Hoekstra Vastgoed Beheer
T. 058 – 233 73 32
info@wonenpluszorg.nl
www.wonenpluszorg.nl

Reparatie- en storingsmeldingen

Bouwgroep Dijkstra Draisma
T. 088-040 54 55
storing@bgdd.nl

Zorgaanbieder

Palet (onderdeel van Stichting Kwadrantgroep)
T. 0900 321 321 3
www.kwadrantgroep.nl
Huize Sint Jozef