Buiten de Veste

Wonen in Elburg rondom Het Nieuwe Feithenhof, in Buiten de Veste!

De appartementen Buiten de Veste aan de Nunspeterweg liggen schitterend rondom het Nieuwe Feithenhof. De appartementen zijn in 2001 gebouwd met oog voor comfort en veiligheid. Bewoners kunnen genieten van een behaaglijk binnenklimaat en aan veiligheid is veel aandacht besteed, zoals bijvoorbeeld de sloten, brandmeldinstallatie en de noodoproepinstallatie.
Doordat Buiten de Veste een relatief nieuw gebouw is, is het van alle luxe en comfort voorzien. Zo zijn alle doorgangen extra breed en zijn de keukens en het sanitair modern en levensloopbestendig uitgevoerd.
Complex Buiten de Veste aan de Nunspeterweg bestaat uit 42 woningen. Naast een woonkamer en eigen keuken, vindt u in de appartementen een slaap- en badkamer. Op het balkon is het op zomerse dagen heerlijk genieten van de zon en de parkachtig aangelegde omgeving.
Woonplezier
In deze appartementen kunt u genieten van alle luxe en comfort van een modern appartement. Zelfstandig wonen in een veilige woonomgeving. Met voor nu of later zorg en dienstverlening in de buurt.

 

Op de kaart

Woning huren?

Van der Linden Vastgoedmanagement
T. 088 – 533 00 00
vastgoed@vanderlinden.nl
www.vanderlinden.nl

Reparatie- en storingsmeldingen

Bouwgroep Dijkstra Draisma
T. 088-040 54 55
storing@bgdd.nl