De Benring

De Benring

Juist voor oudere mensen biedt appartementengebouw De Benring veel comfort, gemak en gezelligheid. Naast de gelijkvloerse woningen zijn er op elke verdieping kleinschalige gemeenschappelijke kleinschalige ruimtes en woonkeukens. Op de begane grond is een grote recreatiezaal waar diverse activiteiten georganiseerd door en voor bewoners en vrijwilligers.
Ook is de huismeester regelmatig aanwezig voor kleine technische vragen. Thuiszorg of andere dienstverlening wordt geregeld door Trimenzo.
Bijzonder is ook dat de woningen op het terrein verhuurd zijn aan jongeren. Deze ‘buren’ organiseren regelmatig activiteiten en verlenen diensten voor de oudere bewoners.

Woonzorgcoöperatie

Inwoners, ondernemers en andere betrokken organisaties en verenigingen uit Voorst hebben een Woonzorgcoöperatie opgericht. Met elkaar zorgen ze voor leuke activiteiten voor bewoners en inwoners, verwelkomen nieuwe huurders en geïnteresseerden en organiseren andere zaken die zorgen voor een gezellige sfeer, ontmoetingen en reuring in De Benring.

Het gebouw omvat 72 appartementen, waarvan 33 eenkamer en 39 tweekamer appartementen. Het woongebouw bestaat uit 3 verdiepingen met daaraan vast een ruimte op de begane grond.

Jongerenappartementen

In het aangrenzende gebouw aan de Tuinstraat 15-49 zijn 18 jongerenappartementen. Er zijn zowel twee- als driekamer appartementen.
Tussen de bewoners van het woonzorgcentrum en de jongerenwoning is een nauwe band. Bewoners van de jongerenappartementen doen regelmatig werkzaamheden op vrijwillige basis.

 

Op de kaart

Woning huren?

REBO Vastgoedmanagement
T. 088 – 220 16 20
E. zorgvastgoed@rebogroep.nl
https://www.rebovastgoedmanagement.nl

 

 

Reparatie- en storingsmeldingen

Van Ooijen Bouw
T. 0544 – 35 24 20
reparatie@vanooijenbouw.nl