De Borkel

De appartementengebouwen staan op een unieke locatie aan de Ds. Schakelweg in Gorssel. De 45 woningen zijn ruim en luxe afgewerkt. Prettig, veilig en gezellig wonen staat centraal. U kunt gebruik maken van de faciliteiten en diensten van het naastgelegen woonzorgcentrum De Borkel. Zorgorganisatie Sensire biedt u desgewenst vanuit De Borkel zorg en dienstverlening.

U woont op loopafstand van het gezellige centrum van Gorssel. De bushalte voor de deur. Ook kunt u gebruik maken van de gemeenschappelijke tuin van de woon- en leefgemeenschap.

De woningen zijn verdeeld in drie kleinschalige woongebouwen (D, E, en F) met een aantrekkelijke architectuur.
Elk van de drie woongebouwen heeft drie woonlagen en is voorzien van een lift. De woningen zijn ruim opgezet en gelijkvloers. Er zijn tien types woningen die verschillen in grootte, indeling en huurprijs. Uw appartementen heeft een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer met toilet, een gastentoilet en een berging. Een enkel type heeft een extra hobby- of slaapkamer of een tweede bergruimte. Verder beschikt u over een terras(begane grond). of een balkon. Uw keuken is onder andere voorzien van een kookplaat en koelkast.

Op de begane grond van elk woongebouw vindt u een gemeenschappelijke stalling voorzien van elektrische oplaadpunten voor fiets of scootmobiel. Op het terrein is voldoende openbare parkeergelegenheid voor uw auto en die van uw gasten.

 

Op de kaart

Woning huren?

Habion
T. 030-220 47 04
info@habion.nl

Reparatie- en storingsmeldingen

Van Ooijen Bouw
T. 0544 – 35 24 20
reparatie@vanooijenbouw.nl

Zorgaanbieder

Sensire
www.sensire.nl
T. 0575-594444