De Vier Dorpen 1, 2 en 3

Wilt u toekomstbestendig wonen in een prachtig gerenoveerd appartement? Midden in het groen én aan de rand van het gezellige dorpscentrum van Beekbergen?  In het compleet gerenoveerde woongebouw De Vier Dorpen zijn nog diverse woningen van 46 m2 tot 84 m2 beschikbaar. Mogen wij u binnenkort verwelkomen? De oplevering heeft plaatsgevonden en het geheel ziet er prachtig uit. 

Over De Vier Dorpen
De Vier Dorpen is een woongebouw dat ligt aan de sfeervolle Loenenseweg in Beekbergen. Het woongebouw ligt op een prachtige plek midden in het groen en alle winkels en andere voorzieningen heeft u binnen handbereik. Beekbergen heeft een dorpse sfeer en buurtbewoners worden actief betrokken bij activiteiten en festiviteiten in het dorp. Een unieke woonplek waar u de rust ervaart van de natuur én onderdeel kunt zijn van het dorpse leven.  

Afgelopen jaar heeft er een grootschalige renovatie plaatsgevonden. Met deze renovatie is het verzorgingshuis volledig getransformeerd tot woongebouw met zelfstandige appartementen. Er is niet alleen aandacht geweest voor het renoveren van de appartementen, ook de gangen en leefruimtes zijn volledig vernieuwd. De appartementen zijn nu toekomstbestendig, waarbij bewoners de zorg kunnen krijgen die zij nodig hebben. In augustus 2022 wordt het gebouw opgeleverd en kunnen de eerste bewoners hun intrek nemen in De Vier Dorpen.

Wonen in De Vier Dorpen
Op het terrein van De Vier Dorpen bevinden zich drie woongebouwen. Het hoofdgebouw met 51 appartementen en twee kleinere complexen met in totaal 31 appartementen. De gebouwen zijn speels verdeeld over het terrein. Deze indeling laat veel ruimte over voor een prachtig aangelegde tuin. In deze tuin zijn verschillende zithoekjes gecreëerd en kunt u een kleine wandeling maken over de wandelpaden. Naast het terrein van De Vier Dorpen ligt een prachtig stadspark, een rustig park waar af en toe een leuke activiteit georganiseerd wordt.

In het hoofdgebouw is een modern en gezellig ingerichte gezamenlijke leefkeuken aanwezig. Hier kunt u medebewoners ontmoeten, samen koken in de leefkeuken, in een comfortabele stoel een boek lezen, met een groepje bewoners een film kijken op een groot scherm of bijvoorbeeld deelnemen aan een gezamenlijke activiteit.

Meer weten?
Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag meer weten over het wonen op De Vier Dorpen? Neem dan contact op met REBO Vastgoed Management: contactformulier REBO.

Woning huren?

Hoekstra Vastgoed Beheer
T. 058 – 233 73 32
zorgvastgoed@hoekstravastgoedbeheer.nl
www.hurenbijhoekstra.nl

Reparatie- en storingsmeldingen

Van Ooijen Bouw
T. 0544 – 35 24 20
reparatie@vanooijenbouw.nl

Zorgaanbieder

Zorggroep Apeldoorn e.o.