J.W. Andriessen e.o.

Wooncentrum J.W. Andriessen

Het J.W. Andriessenhuis heeft een mix aan woon- en zorgvormen. Het huis heeft 30 verpleegunits voor bewoners die lijden aan dementie. Zij krijgen zorg volgens het concept van kleinschalig wonen. Iedere bewoner heeft een eigen woon-slaapkamer en deelt met één andere bewoner een badkamer. Daarnaast zijn er grote woonkamers die door zes of acht bewoners gebruikt worden. De verpleegunits bevinden zich deels op de begane grond en deels op de eerste verdieping. Er is speciaal voor de bewoners van de verpleegunits een besloten tuin aangelegd.

Daarnaast zijn er 41 zorgappartementen, verspreid over de eerste en tweede verdieping. Het gaat om appartementen met een oppervlakte van 45 m2. Elk zorgappartement heeft een woonkamer, een slaapkamer en een eigen badkamer. De bewoners op de eerste verdieping komen in aanmerking voor lichte zorg; de bewoners op de tweede verdieping hebben intensieve zorg/zware zorg nodig.

Appartementencomplexen de Lelie, de Lis en de Dotter

Naast het wooncentrum liggen drie fraaie appartementencomplexen met 58 eigentijdse huurwoningen. De appartementen zijn bestemd voor vitale ouderen die zelfstandig kunnen en willen wonen.

In totaal gaat het om 58 ruime driekamerappartementen. De appartementen varieren in oppervlakte, comfort en huurprijs. Elk complex bestaat uit vier woonlagen, met op de begane grond een centrale berging voor fietsen en scootmobiels. Alle appartementen hebben een grote woonkamer met open keuken, twee (slaap)kamers, een ruime badkamer, een inpandige berging en een eigen balkon of terras.

De appartementen zijn comfortabel, overal gelijkvloers en de doorgangen zijn ruim en voldoen aan het criteria die Woonkeur stelt.
Ook is veel aandacht besteed aan de veiligheid. Zo voldoet al het hang- en sluitwerk aan het Politiekeurmerk en zijn alle appartementen via een afgesloten portiek bereikbaar.

 

Op de kaart

Woning huren?

Habion
T. 030-220 47 04
info@habion.nl

Reparatie- en storingsmeldingen

Van Ooijen Bouw
T. 0544 – 35 24 20
reparatie@vanooijenbouw.nl

Zorgaanbieder

Careaz