Veilinghof

Aan de Overste J.M. Kolffstraat ligt een appartementengebouw met 68 huurwoningen voor senioren en een dienstencentrum. De appartementen zijn verdeeld over vier woonlagen en liggen rond een prachtige gemeenschappelijke binnentuin. De Veilinghof is een zeer geschikte locatie voor senioren: diverse mogelijkheden van dienstverlening, goed bereikbaar met openbaar vervoer en winkels op loopafstand.

De woningen

De woningen zijn speciaal geschikt voor ouderen die comfort en veiligheid belangrijk vinden. Bewoners van de Veilinghof kunnen ook gebruik maken van de faciliteiten en het zorgaanbod van het nabijgelegen Zorgcentrum Het Anker.
De lichte, ruime appartementen van circa 73 m2 tot circa 90 m2 hebben drie of vier kamers en een eigen terras of balkon. In totaal zijn er acht verschillende woningtypes. Elke woning heeft een eigen berging. Op de begane grond is een gezamenlijke berging voor fietsen en scootmobielen.
Het woongebouw is uitgerust met een (milieuvriendelijke) warmte-/koudeopslag-installatie en voldoet aan de eisen die Woonkeur stelt. Auto’s kunnen rondom het gebouw parkeren. ”

 

Op de kaart

Woning huren?

MVGM Zorgvastgoed
T. 088 – 432 47 80
zorgvastgoed@mvgm.nl
www.mvgm.nl of www.ikwilhuren.nu

Reparatie- en storingsmeldingen

Van Ooijen Bouw
T. 0544 – 35 24 20
reparatie@vanooijenbouw.nl