Hoeverstaete (voorheen De Vleugels)

Hoeverstaete bestaat uit 4 gebouwen; Vleugels, Merel, Zwaluw en Alkenhorst met een mix van sociale huurwoningen en vrije sector woningen.
De volledig gerenoveerde appartementen in het gebouw de Vleugels zijn nu regelmatig te huur. Van de buitenkant zult u niet verwachten dat het echt met nieuwbouw te vergelijken is. De appartementen zijn voorzien van moderne keukens, enkele met diverse inbouwapparatuur. De meeste appartementen hebben één slaapkamer en een enkel appartement heeft twee slaapkamers. De badkamers zijn praktisch en speels door het gebruik van groene of oranje kleuraccenten.

De Hoeverstaete is een nieuwe woon- en leefgemeenschap waar een thuis meer is als een huis. Eigen kracht, ontmoeting en initiatief staan voorop. In Hoeverstaete is een mooie ruimte aanwezig om koffie te drinken, te eten en anderen te ontmoeten. Met mooi weer kan dat ook op het terras. Er zijn ook een kapper, pedicure, schoonheidssalon en fysiotherapeut aanwezig. Bewoners huren zelfstandig een woning. Heeft u lichte of zwaardere zorg nodig? Dan kan Zorgcirkel dit leveren. Heeft u belangstelling voor een woning? Neem dan direct contact op met Van der Linden.

Op de kaart

Woning huren?

Van der Linden Vastgoedmanagement
T. 088 – 533 00 00
vastgoed@vanderlinden.nl
www.vanderlinden.nl

Reparatie- en storingsmeldingen

IJbouw
T. 020 – 486 46 57
habion@ijbouw.nl

Zorgaanbieder

De Zorgcirkel
T: (088) 55 99 777
www.zorgcirkel.nl