Grenswoude

Keurige appartementen nabij veel groen en diverse voorzieningen. De keuken en badkamer zijn vaak volledig gerenoveerd. Met regelmaat zijn er appartementen te huur in dit sfeervolle woongebouw.
Deze appartementen zijn met recht comfortabel te noemen. De gerenoveerde keuken is voorzien van veel kastruimte en een kookplaat. De volledig gerenoveerde badkamer is praktisch ingedeeld en voorzien van een thermostaat kraan in de douche en een mengkraan bij de wastafel. De woonkamer is zeer licht door de grote raampartijen. Elk appartement heeft een eigen buitenruimte. Op de begane grond is het een terras en op de verdiepingen een balkon met een vrij uitzicht. In de meeste gevallen is het woonoppervlak 53 m2.
In totaal zijn er 53 appartementen in het gebouw. Op één woning na zijn het allemaal 2-kamer appartementen. Het gebouw is rustig gelegen met veel groen rondom. De meeste appartementen hebben één slaapkamer en een aparte inpandige berging. Er is een algemene ruimte in het gebouw aanwezig, waar activiteiten worden georganiseerd en waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Comfort en gemak
• Praktische indeling van de woningen
• Gelegen nabij veel groen
• Gerenoveerde keuken en badkamer
Alle appartementen in gebouw Grenswoude vallen in de sociale huur. U kunt in aanmerking komen voor huurtoeslag, uiteraard hangt dit ook af van uw eigen financiële situatie. Naast de huurprijs betaalt u per maand een bedrag aan servicekosten. De appartementen worden, indien beschikbaar, actief aangeboden via het www.SVNK.nl.

 

Op de kaart

Woning huren?

Van der Linden Vastgoedmanagement
T. 088 – 533 00 00
vastgoed@vanderlinden.nl
www.vanderlinden.nl

Reparatie- en storingsmeldingen

IJbouw
T. 020 – 486 46 57
habion@ijbouw.nl