Zorgcentrum Aelsmeer

Op het gebied van Wonen, Welzijn en Zorg wordt er in Zorgcentrum Aelsmeer behandeling, verpleging, verzorging, ondersteuning en begeleiding geboden. De uitgangspunten van het zorgcentrum zijn om aan de wensen en behoeften van de individuele cliënt te voldoen.

Zorgcentrum Aelsmeer staat midden in het dorp Aalsmeer prachtig gelegen aan het water waar verschillende vormen van wonen met zorg samenkomen. In het zorgcentrum zijn plaatsen mensen die een veilige en beschermede omgeving nodig hebben, we noemen dit een BOPZ afdeling met de naam De Grote Poel. Ook zijn er huurappartementen voor Volledig Pakket Thuis (VPT) en een aantal logeerkamers voor mensen met een kortdurende indicatie Eerstelijns verblijf (ELV).

In Zorgcentrum Aelsmeer is 24 uur per dag zorg aanwezig. Om het wonen zo aangenaam mogelijk te maken heeft u de beschikking over een eigen kamer of appartement met sanitaire voorziening en een kitchenette. Binnen Zorgcentrum Aelsmeer zijn meerdere diensten aanwezig waar u gebruik van kunt maken.

Tevens is er op elke afdeling een huiskamer aanwezig waar u terecht kan voor koffie en thee maar ook voor een gezellig gesprek met andere. Hier worden ook activiteiten aangeboden voor de bewoners van Zorgcentrum Aelsmeer. De maaltijden kunnen zowel op de eigen kamer, in de huiskamers als in de grote zaal worden gegeten.

Op de kaart

Woning huren?

Habion
T. 030-220 47 04
info@habion.nl

Reparatie- en storingsmeldingen

IJbouw
T. 020 – 486 46 57
habion@ijbouw.nl

Zorgaanbieder

Zorgcentrum Aelsmeer
T. 0297 326050
www.zorgcentrumaelsmeer.nl