Het Flierborgh

Dit verzorgde woongebouw ligt op loopafstand van het gezellige centrum van Vroomshoop. Ook het treinstation en een bushalte zijn vlakbij. En aan de overkant staat activiteitencentrum De Punt, met onder meer een Grand Café, theater, bibliotheek en sportfaciliteiten. Dit alles maakt wonen in het Flierborgh zo gezellig.

In het Flierborgh woont u comfortabel gelijkvloers. Er is een lift aanwezig naar de woonetages. De appartementen zijn knus en licht opgezet. De woning heeft een woonkamer met open keuken, een slaapkamer en een balkon of eigen terras. Tevens beschikt de woning over een hobbykamer en een inpandige berging. Elke woning heeft een oppervlakte van circa 54m2.

Voor nu of later zijn er voor u als bewoner van het Flierborgh mogelijkheden voor dienstverlening. Zo kunt u bijvoorbeeld deelnemen aan diverse activiteiten. Ook is de huismeester regelmatig aanwezig voor kleine technische vragen. Zorginstelling Zorgaccent is gevestigd in uw woongebouw en regelt desgewenst thuiszorg en diensten op maat.

 

Op de kaart

Woning huren?

REBO Vastgoedmanagement
T. 088 – 220 16 20
E. zorgvastgoed@rebogroep.nl
https://www.rebovastgoedmanagement.nl

 

 

Reparatie- en storingsmeldingen

Van Ooijen Bouw
T. 0544 – 35 24 20
reparatie@vanooijenbouw.nl

Zorgaanbieder

Zorgaccent