Huis Assendorp en Achter de Hoven

Huis Assendorp

Huis Assendorp in Zwolle is een woongebouw waar u zich thuis voelt als u wellicht een dagje ouder wordt, maar vooral midden in het leven staat.
In totaal bestaat Huis Assendorp uit 150 woningen, waar een leuke mix woont van oudere en jongere bewoners. Met deze mix van bewoners is een levendige gemeenschap opgebouwd van bewoners die zelfstandig wonen en waar gewenst samen activiteiten ondernemen. In Huis Assendorp is (thuis-)zorg aanwezig van de Zwolse zorgorganisatie PGVZ, indien nodig aanwezig.

De woningen in Huis Assendorp hebben een oppervlakte van circa 30 m² tot circa 45 m² en zijn alle gelijkvloers. Elke woning heeft een woonkamer met een inbouwkeuken, een slaapkamer en aparte badkamer. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap en koelkast. Sommige woningen hebben nog een extra kamer en/of een balkon. In de kelder is tevens bergruimte beschikbaar.

Op elke verdieping in Huis Assendorp zijn ontmoetingsruimtes ingericht, ideale plekken voor een gezellig praatje of een kopje koffie met de buren. Of waar u lekker kunt zitten met een goed boek. De fantastische ligging midden in Assendorp zorgt ervoor dat winkels binnen handbereik zijn.

Achter de Hoven

De woningen in Achter de Hoven (ook Huis Assendorp) hebben een oppervlakte van ongeveer 57 m² tot 90 m². Ook deze woningen zijn gelijkvloers. De woningen hebben een woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer en berging. Sommige woningen hebben een extra kamer en/of een balkon.

De zorgorganisatie is PGVZ. Contact via de website.

Woning huren?

Hoekstra Vastgoed Beheer
T. 058 – 233 73 32
zorgvastgoed@hoekstravastgoedbeheer.nl
www.hurenbijhoekstra.nl

Reparatie- en storingsmeldingen

Bouwgroep Dijkstra Draisma
T. 088-040 54 55
storing@bgdd.nl

Zorgaanbieder

Meer informatie?
bemiddeling.isp@pgvz.nl
(voor vragen over wonen met zorg, zorgwoningen, zorgservice, Eerstelijnsverblijf en wachtlijstbeheer)
038 3331794

Adres Huis Assendorp
Assendorperdijk 136
8012 EJ Zwolle