Liv inn Hilversum

Het eerste deel van Liv inn is geopend en wel in Hilversum: Liv inn Hilversum. De voormalige Boomberg aan de Vaartweg wordt getransformeerd naar toekomstgerichte woningen met mooie leefruimtes voor ouderen, waarbij je zorg kunt krijgen als dat nodig is en de bewoners aan het roer staan. De leefruimtes zijn nu opgeleverd en in gebruik genomen.

Het hart, waar voorheen het restaurant zat, is als eerste opgeleverd. In dit hart is een leefkeuken, een huistheater, een familiekamer en een werkplaats/atelier gerealiseerd. Bewoners en buurt hebben de mogelijkheid om hier samen te komen. Ook de oude succesvolle Soos is terug. Tijdens de transformatie zijn de bewoners al druk bezig geweest. Zo is de Vereniging van Liv inn Hilversum opgericht en zijn er diverse ‘teams’ samengesteld die zich samen gaan richten op het leven in Liv inn Hilversum. Het tuinteam houdt zich bijvoorbeeld bezig met de tuin, het zorgteam met de zorg en er is een denktank van bewoners die nadenken hoe Liv inn Hilversum vorm gegeven moet worden. Zij gaan dit op diverse fronten testen het komende jaar.

Nu het hart is opgeleverd, wordt er gestart met het opknappen van de woningen, de tuin krijgt een restyle en de gevel krijgt aanpassingen.

Verhuur

Interesse in wonen in de eerste Liv inn van Nederland, Liv inn Hilversum? Neem dan contact op met Van der Linden via verhuur.habion@vanderlinden.nl of bel: 088-533 00 00.

 

Op de kaart

Woning huren?

Van der Linden Vastgoedmanagement
T. 088 – 533 00 00
vastgoed@vanderlinden.nl
www.vanderlinden.nl

Reparatie- en storingsmeldingen

IJbouw
T. 020 – 486 46 57
habion@ijbouw.nl