’t Nieuwe Kampje

Wat is dit toch een geweldige omgeving, veel groen, veel water en toch nabij diverse voorzieningen. Af en toe krijgen wij in dit prachtige gebouw een appartement beschikbaar voor de verhuur.
Deze ruime appartementen liggen nabij ’t Kampje, waar voorzieningen zoals een bibliotheek en restaurant in gevestigd zijn. U woont dus geheel zelfstandig, maar kunt eenvoudig gebruik maken van de faciliteiten van ’t Kampje. De appartementen hebben allen een ruime woonkamer met open keuken. Enkele keukens zijn voorzien van inbouwapparatuur. De badkamer is van alle gemakken voorzien, zodat u , ook als u minder ter been bent veilig van de badkamer gebruik kunt maken. Het gebouw is heel licht en de centrale hal heeft een luxe uitstraling. Voor het gebouw ligt een plantsoen met speelgelegenheid voor kleine kinderen. Het geheel is redelijk autoluw, er loopt geen doorgaande weg voorlangs en de parkeerplaatsen liggen naast het gebouw.

Sinds 2014 hebben diverse organisaties samen met betrokken bewoners en de lokale gemeenschap hard gewerkt aan een 2e jeugd voor ’t Kampje.
Het resultaat is een nieuw thuis voor zelfstandig wonende vitale ouderen, mensen met een zorgbehoefte en (relatief) jonge huurders. Die mix zorgt voor evenwicht en diversiteit. Voor levendigheid en informele contacten met binnen én buiten. ’t Kampje is dan ook meer dan een woonvoorziening. Het is de plek waar ouderen ‘happy ouwer’ worden. Een belangrijke sociale voorziening voor Loenen aan de Vecht. Een wijkje in het klein waar iedereen van harte welkom is. Iedereen kan hier terecht voor recreatieve, informatieve of culturele activiteiten. Of de bibliotheek, kapper/pedicure bezoeken. Daarnaast kunt u terecht voor fysiotherapie en welzijn. Een ontmoetingsplek voor jong en oud.

Kijk ook op www.kampje-plus.nl

En op www.studioideeloenen.nl 

 

Op de kaart

Woning huren?

Van der Linden Vastgoedmanagement
T. 088 – 533 00 00
vastgoed@vanderlinden.nl
www.vanderlinden.nl

Reparatie- en storingsmeldingen

IJbouw
T. 020 – 486 46 57
habion@ijbouw.nl